Távsegítség
Kosár
Fiókom
Akyga AK-CH-08 USB Adapter 12-24V/5V/3A 2USB White
Akyga AK-CH-08 USB Adapter 12-24V/5V/3A 2USB White
Akyga AK-CH-08 USB Adapter 12-24V/5V/3A 2USB White
Termék adatai

Akyga AK-CH-08 USB Adapter 12-24V/5V/3A 2USB White

Cikkszám: AK-CH-08
Autós töltő, 2xUSB-A, 5V/9V/12V, 3A, 18W, QC, White
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Raktáron
2 848 Ft
Instock
db

Az Akyga AK-CH-08 utazótöltő ideális megoldás azok számára, akik vezetés mellett használnak mobileszközöket. Az adapter két USB csatlakozóval van felszerelve, köztük egyiket a Quick Charge 3.0 (narancssárga) töltési szabványnak megfelelően készítettük. A használt szabvány azt jelenti, hogy a csatlakoztatott eszközt akár négyszer gyorsabban töltik fel, mint a szokásos USB 2.0 port esetében.

A beépített USB aljzatok 1,5 - 3 A tartományba eső áramerősséget és 18 W maximális teljesítményt biztosítanak. Ezenkívül az INOV (Intelligens kommunikáció az optimális feszültségért) technológiának köszönhetően a töltési feszültség valós időben kerül kiválasztásra az 5 - 12 V tartományban, az optimális töltési feltételek biztosítása érdekében, ezáltal meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát. A töltő könnyen csatlakoztatható egy személygépkocsi 12 V-os szivargyújtójához és egy teherautó 24 V-os aljzatához.

Ezenkívül a termék lehetővé teszi bármilyen végű kábel csatlakoztatását az USB-portokhoz, ez lehet micro USB és USB C egyaránt. A választás szabadsága biztosítja a kompatibilitást a piacon elérhető legtöbb okostelefonnal, navigációs eszközzel és videokamerával. Kompatibilitási képességei és a töltő kis méretei miatt rendkívül kényelmesen használható eszköz. Ráadásul az adapter sok biztonsági funkcióval rendelkezik (OVP, OCP, OPP, OTP, SCP) a készülék biztonságos és stabil működésének biztosítása érdekében

Gyártó: Akyga
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned