Távsegítség
Kosár
Fiókom
Canon Pixma G5040 Wireless Tintasugaras Nyomtató
Canon Pixma G5040 Wireless Tintasugaras Nyomtató
Canon Pixma G5040 Wireless Tintasugaras Nyomtató
Canon Pixma G5040 Wireless Tintasugaras Nyomtató
Termék adatai

Canon Pixma G5040 Wireless Tintasugaras Nyomtató

Cikkszám: 3112C009
Tintasugaras, Színes, 13lap/perc, 4800x1200dpi, A4, USB, LAN, Duplex, Patronok/tonerek:GI-40, WiFi, WiFi Direct
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
99 752 Ft
Instock
db
Nagy kapacitású nyomtatás alacsony nyomtatási költségű, újratölthető tintatartályos nyomtatóval

Kerüld el a leállásokat a 350 lapos papírkapacitású, nagy teljesítményű nyomtatóval. Élvezd az egyszerű utántöltést a maszatmentes tintapalackokkal, a költséghatékony termelékenységet és a kompromisszum nélküli minőséget, amely nagy kapacitással társul. 3 fekete tintapalack felhasználásával akár 18 000, egy színes készlet* felhasználásával akár 7700 oldalt is nyomtathatsz.
 
Nyomtass nagy mennyiségben

3 fekete tintapalack felhasználásával akár 18 000, egy színes készlet* felhasználásával akár 7700 oldalt is nyomtathatsz. Csökkentsd az állásidőket az automatikus kétoldalas nyomtatás és a 350 lapos papírkapacitás segítségével.
 
Intelligens kényelem

Nyomtass okos eszközödről a Canon PRINT alkalmazással és kapcsolódj a felhőhöz a PIXMA Cloud Link szolgáltatással. Ideális kényelmi funkciók otthonról dolgozó vállalkozóknak vagy kis méretű irodáknak.
 
Gondtalan nyomtatás

Nyomtass egyszerűen az AirPrint (iOS), Mopria (Android) vagy Windows 10 Mobile használatával, és élvezd a gyors, biztonságos, Etherneten keresztüli csatlakozást a helyi hálózathoz.
 
Professzionális eredmények

Nyomtass éles szövegeket a dedikált fekete pigmentes tintatartállyal és szegély nélküli fényképeket akár A4-es méretben az élénk színű színes tintatartályokkal. A továbbfejlesztett, maszatmentes tintapalackokkal problémamentessé válik az utántöltés.
 
Jobb vezérelhetőség

Vedd át az irányítást a 2 soros fekete-fehér LCD-kijelzővel, és a tintamennyiség-azonosítás révén járj egy lépéssel a szükség előtt. A Management Information Base (MIB) segítségével a több helyszínen tevékenykedő vállalkozások távolról felügyelhetik a tintatartály-szinteket, illetve a nyomtatók felhasználást és állapotát.

 


Kategória: Tintasugaras
Gyártó: Canon
Színes: Igen
LAN: Igen
Sebesség: 13 lap/perc
Papírformátum: A4
Duplex: Igen
Wifi: Igen
Toner, patron: GI-40
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned
Kompatibilis patron/toner