Kosár
Fiókom
Garmin DEZL LGV700 MT-D
Garmin DEZL LGV700 MT-D
Garmin DEZL LGV700 MT-D
Garmin DEZL LGV700 MT-D
Termék adatai

Garmin DEZL LGV700 MT-D

Cikkszám: 010-02313-10
7", 1024x600px, Memóriakártya típusa: MicroSD, Térképpel, Bluetooth, WiFi
Garancia: 12 Hónap
205 668 Ft
OutOfStock
A termék jelenleg nem rendelhető, értesítést kérek, ha újra elérhető:

Kamionos navigáció hosszú utakra
A 17,7 cm képátlójú dezl™ LGV700 navigáció professzionális és áttekinthető tervezést kínál a fuvarozóknak, figyelembe veszi a tehergépkocsi méretét és súlyát.

Nagy kijelzőjű készülék, melyen mindig láthatod a fontos információkat.

Válaszd a legjobb útvonalat járművednek a kamionos útvonaltervezéssel, mely hasznos riasztásokat ad például meredek útszakaszokra.

Ideje pihenni? Az európai kamionparkolók adatait is láthatod az utad során.

Felfrissülnél? Tankolnál? Használd a teherautós szolgáltatásokat tartalmazó adatbázist.

A speciális funkciónak köszönhetően közvetlenül a rakodórámpát is megtalálhatod.


Nagy kijelző
A fényes, éles, 17,7 cm-es érintőkijelzős dezl navigáció a tehergépjárműben történő egyszerű megtekintés és intuitív működés érdekében lett kialakítva.

Speciális kamionos útvonaltervezés
Csak add meg a tehergépjármű profilját (beállítható a magasság, súly, hosszúság, szélesség és veszélyes anyagok alapján), hogy megtaláld a tehergépkocsi számára preferált útvonalakat, amelyek a legjobban megfelelnek a járműhöz és a rakományhoz1.

Truck Parking Europe
Parkolóra van szüksége? A “Truck Parking Europe” adatbázis segít kamionparkolót találni az útvonal mentén. Az ideális hely kiválasztásában segít a többféle szűrési lehetőség, mint például: a Wi-Fi®, a zuhanyzók, a biztonsági szint... stb. A Garmin Drive ™ mobilalkalmazáshoz való csatlakozással ellenőrizni tudod a parkolási lehetőségeket, így elkerülhető a megtelt parkolóhoz navigálás.

Népszerű kamionos utak
Ismeretlen területen vezetsz? Láthatod, merre szoktak más kamionosok menni, így jobb helyzetismereted lehet.

Vezetői figyelmeztetések
A biztonságosabb vezetés érdekében a navigációs eszköz figyelmeztet a közelgő éles kanyarokról, a sebességváltozásokról, a vasúti kereszteződésekről és egyebekről.

Rakodórámpához irányítás
Amikor megközelíted az úticélt, a load-to-dock megmutatja a lehetséges rakodási zónákat vagy raktárakat, hogy egyértelmű legyen hová kell menned.

Válaszd a megfelelő megállókat
Keresd meg a preferált tehergépjármű-parkolókat a “Truck & Trailer Services” előre telepített adatbázisából, amely lehetővé teszi a találatok szűrését márka vagy kényelmi szempontból.

Könnyű pihenő tervezés
Időben értesít, így a legtöbbet hozhatod ki a megállóidból.

Hangvezérlés
Útmutatásokra van szükséged? Csak mondd ki a megfelelő szót. A dezl hangsegéd válaszol a kérdésedre, így kezed maradhat a kormányon, hogy csak a vezetésre kelljen koncentrálnod. Magyar nyelven nem érhető el!

Frissítések számítógép nélkül
A beépített Wi-Fi® kapcsolat megkönnyíti, a térkép- és szoftverfrissítéseket számítógép használata nélkül. A képernyőn megjelenő figyelmeztetések jelzik, hogy mikor érhetők el új frissítések.

Forgalom, időjárás és üzemanyag árak
Párosítsd a dezl LGV700-at telefonoddal, és töltsd le a Garmin Drive alkalmazást a valós idejű 3 forgalom, az időjárás és az üzemanyagárak eléréséhez. Ezenkívül megnézheted a előre telepített sebességmérők helyét (ahol ez rendelkezésre áll).

Vezeték nélküli kihangosítás
A beépített Bluetooth® vezeték nélküli technológia lehetővé teszi a kompatibilis okostelefon szinkronizálását a dezl navigációval, így anélkül bonyolíthatsz hívásokat, levennéd a kezed a kormányról.

Okos értesítése
A Garmin Drive alkalmazással párosítva a navigáció képernyőjén megjelenő szöveges üzeneteket és egyéb értesítéseket láthat a telefonjáról.

TripAdvisor
Tekintsd meg a TripAdvisor® értékeléseit a szállodákról, éttermekről és látnivalókról az útvonalon vagy az úticél közelében.

Helyszín név szerinti keresése
Az előre betöltött Foursquare® tartalom megkönnyíti millió új és népszerű hely megtalálását.

Térképi lefedettség
Vezessen magabiztosan az előre telepített utcaszintű térképekkel egész Európában. A térképfrissítés ingyenes.

Azonnali útvonaltervezés
Találd meg a legjobb útvonalat gyorsabban - és indulj mihamarabb. Csak társítsd a dezl LGV700 okostelefonoddal és a Garmin Drive™ mobilalkalmazással2.

Bővítsd tolatókamerával
Lásd a kamion mögötti területet. Az opcionális BC™ 30 vagy BC 40 vezeték nélküli tolatókamerával.

Gyártó: Garmin
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned