Távsegítség
Kosár
Fiókom
Huawei Watch 3 Pro Titanium Grey Brown Leather Strap
Huawei Watch 3 Pro Titanium Grey Brown Leather Strap
Huawei Watch 3 Pro Titanium Grey Brown Leather Strap
Huawei Watch 3 Pro Titanium Grey Brown Leather Strap
Huawei Watch 3 Pro Titanium Grey Brown Leather Strap
Huawei Watch 3 Pro Titanium Grey Brown Leather Strap
Termék adatai

Huawei Watch 3 Pro Titanium Grey Brown Leather Strap

Cikkszám: 55026781
Kijelző mérete: 1,43", iOS, Android, 2-4 nap, Vízálló, 5 ATM, Bluetooth, GPS, NFC, Pulzusmérő, Gyorsulásmérő, Üzenet és hívás kezelése, Mikrofon, Alvás figyelés, Elégetett kalória kijelzés, Zene vezérlése, Tok mérete: 48x49,6x14mm
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
144 823 Ft
Instock
db

Kísérd végig az idő múlását stílusosan
Hagyd, hogy a csuklódon viselt eszköz tökéletesen beilleszkedjen az életedbe. A HUAWEI WATCH 3 kör alakú felülete és lekerekített képernyője klasszikus megjelenést kínál. A titán vázzal és zafírüveggel a HUAWEI WATCH 3 Pro professzionális megjelenést kölcsönöz a nap minden másodpercének. A nagy, rendkívül élénk, 1,43 "-os AMOLED kijelzőnek köszönhetően minden pillanatot értékelhetsz.

Forgasd át a dolgokat
Vezéreld a HUAWEI WATCH 3 Szériát a gyors reakciós érintésérzékeny képernyő, az oldalsó gomb és a teljesen elforgatható korona segítségével, a könnyű kezelhetőség érdekében. Forgasd el a koronát a képernyőn megjelenő funkciók és a hangerő beállításainak egyszerű görgetéséhez.

Az megjelenés, amit mindig szerettél volna
A HUAWEI WATCH 3 Széria stílusos, előre telepített óraszámlapokkal rendelkezik, beleértve az animált óraszámlapokat is, amelyek valóban életre keltik a mindennapokat. A HUAWEI WATCH Face Store-ban több mint 1000 dizájn érhető el. Ezenkívül létrehozhatod a saját óraszámlapodat is.

Hozz létre óraszámlapokat
Hozz létre saját animált óraszámlapjaidat, 5 másodperces rövid videóid segítségével a telefonodról és változtasd az órádat különlegessé!

Okos interakció
Az alkalmazásokban teljesedik ki a HUAWEI WATCH 3 Széria. Bármilyen alkalmazással való interakció természetesnek és zökkenőmentesnek tűnik az érthető és könnyen kezelhető képernyő rendezéssel.

Itt az ideje az igazi teljesítménynek
Elérkezett az okosóra ideje, amely kombinálja a nagy teljesítményű feldolgozást és lenyűgöző tartósságot, hogy az életben kizárólag előre haladj. Tekintsd meg Robert Lewandowski által tervezett egyedi óraszámlapot.


Élet magasabb fordulatszámon
A HUAWEI WATCH 3 Széria kettős lapkakészletű architektúrával van felszerelve, hogy ne csak fokozza a teljesítményt, hanem kiegyensúlyozottabb feldolgozást is érjen el. A Smart Power-Saving Algorithm 3.0-val, jobb akkumulátor üzemidőt nyújt számodra, amely képes a 0-24-es egészség és fitnesz monitorozásra napokon át. A HUAWEI WATCH 3-mal élvezheted az akár 3 napos üzemidőt a tipikus használat mellett az intelligens módban és az akár 14 napos üzemidőt az ultra energiatakarékos módban. A HUAWEI WATCH 3 Pro-val élvezheted az akár 5 napos üzemidőt a tipikus használat mellett az intelligens módban, illetve az akár 21 napos üzemidőt az ultra energiatakarékos módban.


Könnyed töltés bárhol
Az órákig tartó vezetékes töltés próbára teszi a türelmet. Használd a HUAWEI telefonod, hogy fordítottan töltsd a HUAWEI WATCH 3 Szériát és mondj búcsút a várakozásnak.


Adatok a sikerhez
Használd az adatokat, hogy segítsenek téged az útadban az egészség és a fitnesz terén is. A HUAWEI Egészség alkalmazás eltárolja az adatokat és lehetővé teszi, hogy bármikor könnyedén megtekinthesd az előrehaladásodat.


Bőrhőmérséklet-mérés
Használd a Bőrhőmérséklet-mérőt a HUAWEI WATCH 3 Szérián és azonnal tudni fogod, ha magas a hőmérsékleted. Kövesd nyomon egészségedet, hogy mindig a lehető legjobb módon vigyázz magadra.

Egész napos SpO2 monitorozás
Ismerd meg azonnal SpO2 szintedet a TruSeenTM 4.5 + segítségével, amely fejlett fénytechnikával pontosan érzékeli a vér oxigénmolekuláit, még alacsony hőmérsékleten, nagy magasságban is. A TruSeenTM 4.5+ alacsonyabb energiafogyasztásával folyamatosan figyelemmel kísérheted a véroxigénszintedet.

Ismerd magad tiszta szívből
A HUAWEI továbbfejlesztett TruSeenTM 4.5 pulzusmérő technológiája 6 az 1-ben LED-et és 4 fotodiódát tartalmaz a nagyobb fénybevitel érdekében. A zafírüveg lencse jobb fényáteresztést, alacsonyabb energiafelhasználást és kényelmesebb viselési élményt tesz lehetővé. Ezen felül a fejlett algoritmusok pontosabb pulzusmérési pontosságot biztosítanak.


Biztonságot nyújt
Ha a HUAWEI WATCH 3 Széria esést érzékel, azonnal vészhelyzeti módba vált és értesíti a kijelölt kontaktot. Alternatív megoldásként nyomd meg ötször a Felső gombot, és azonnal segélyhívást indít a készülék.

A következő lépés az egészség felé
Tekintsd meg a napi és heti adatokat a lépésszámról, a tevékenységi időszakokról, az elégetett kalóriákról, az alvás minőségéről, a stressz szintről és még többről.

100+ edzés mód
Egy teljeskörű funckionalitással rendelkező eszköz a csuklódon. Használd a 100+ edzésmódot - 19 profi mód beltéri és kültéri sportokhoz, és 85 egyéni mód, automatikus edzésfelismeréssel a 6 leggyakoribb edzéstípushoz. Lásd az összes egészségügyi adatot könnedén a telefon HUAWEI Egészség alkalmazásában és élvezd a kiváló kültéri útvonalkövetést a többmódú GNSS helyérzékelővel.


Intelligens készlet
Intelligens funkciók képernyője.

eSIM mobilhívás
Az eSIM technológiát felhasználva, a HUAWEI WATCH 3 Széria független kommunikációs eszközként működik. Kezeld hívásaidat, hallgass zenét és tölts le alkalmazásokat anélkül, hogy csatlakozva lennél a telefonhoz.

Gyártó: Huawei
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned