Távsegítség
Kosár
Fiókom
Imperial i110 WLAN Internet Radio White
Imperial i110 WLAN Internet Radio White
Imperial i110 WLAN Internet Radio White
Imperial i110 WLAN Internet Radio White
Termék adatai

Imperial i110 WLAN Internet Radio White

Cikkszám: IMP-22-322-00
Rádió
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Raktáron
42 340 Ft
Instock
db

Imperial i110

Az i110 is a Magic M6 chipet használja, így kezelőfelülete nem okoz meglepetést az i105-höz képest. Újdonság azonban a Média-központ; ezen keresztül a rádiónk eléri, böngészheti és lejátszhatja a hálózatunkon található DLNA-szerverek (pl. NAS) zenefájljait.

A minőségi hangzásért az i110-ben már egy 7,62 cm átmérőjű, 5 Wattos teljes spektrumú hangszóró felel. Ha sztereóban szeretnénk hallgatni, akkor a hátlapon ehhez egy 3,5 mm-es jack fejhallgató-csatlakozó és egy ugyan ilyen vonalkimenet (ennek hangereje fix, ellentétben természetesen a fejhallgató-kimenettel) található. Utóbbin keresztül tetszőleges sztereó erősítőre, aktív hangfalra továbbítható az éppen játszott zene.

Az i110 extra funkció az i105-höz képest:

Tartozék infra távirányító.
Analóg és digitális óra is beállítható a készenléti állapothoz
Manuálisan felvihető webrádió URL-ek. Ha a MediaYou.net adatbázisa még nem ismerne egy webrádiót (amiket egyébként ilyen esetben lehet ajánlani a szolgáltatásnak, azaz felhívhatjuk rá mis is a figyelmét), akkor manuálisan megadhatjuk a stream címét.
Időzített lejátszás: az ébresztőhöz hasonló funkció, beállítható, hogy melyik napon, mettől meddig kapcsoljon be a kedvencek közé elmentett egyik webrádió. Így a rendszeresen hallgatott műsorokról nem maradunk le, illetve azok után mindig ki is kapcsol majd a rádiónk.
Beállítható, hogy ha nem használjuk a rádiót, akkor mennyi idő inaktivitás után kapcsolja magát készenlétbe (5, 15 vagy 30 perc).
Beállítható, hogy webrádiók esetén a jobb minőségű vagy a kisebb adatsebességű streamet preferáljuk-e, így ahol van választási lehetőség, automatikusan a kívánt adatfolyamhoz csatlakozik a rádiónk.
Különböző hangszínek használhatóak (normál, lapos, jazz, rock, filmzene, klasszikus, pop, hírek és egyedi). Egyedi esetén mi állíthatjuk be a magas és a mély hangok kiemelését, illetve egy extra basszust is aktiválhatunk.
Programozható az előlapi MODE gomb funkciója. Az ébresztő, a fényerőszabályzó, a hangszínszabályzó, a helyi rádiók, az üzemmód (webrádió, DLNA, USB), a kedvencek, az elalvásidőzítő vagy a timer funkció is a gombhoz rendelhető, így bármikor előhívható.
Az időjárási adatokon túl aktuális tőzsdei infók (főbb tőzsdék indexei) is megtekinthetőek.
Beállítható, hogy áramszünet után folytatódjon-e az éppen hallgatott zene vagy webrádió lejátszása vagy sem.
5 előlapi gyors gomb a kedvencek közé elmentett első 5 webrádió azonnali indításához.
Elérhető dió, fekete és fehér színben is.

Az Imperial i110 fontosabb fizikai paraméterek:

Max. fogyasztás (készenlét/működés): 0,5/10 W
Méretek: 225 × 135 × 110 mm
Tömeg: 1570 gramm
Tápellátás: 12 V, 1,5 A (tápegység mellékelve)

Gyártó: Imperial
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned