Távsegítség
Kosár
Fiókom
Lamax X7.1 Naos Akciókamera
Lamax X7.1 Naos Akciókamera
Lamax X7.1 Naos Akciókamera
Lamax X7.1 Naos Akciókamera
Lamax X7.1 Naos Akciókamera
Lamax X7.1 Naos Akciókamera
Lamax X7.1 Naos Akciókamera
Lamax X7.1 Naos Akciókamera
Termék adatai

Lamax X7.1 Naos Akciókamera

Cikkszám: ACTIONX71N
LCD2", JPG, 16MP, MP4, H.264, 2,7K, MicroSDXC, Bluetooth, WI-FI, 58g, 59,2x41x29,8mm, Vízálló tokkal
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
29 867 Ft
Instock
db
Filmbeillő jelenetek

Natív 2.7K, 30fps video rögzítés, beépített 2' LCD kijelző, távvezérlő karkötő, 4K time-lapse videó, utómunka nélküli lassított felvétel, Wi-Fi és mobilapplikáció, akár 16MP fotó felbontás, sorozatkép, 170°-os látószög, tartozékok széles választéka, 30mig vízálló.

A LAMAX X7.1 Naos akciókamera végre azt a minőséget hozza el Önnek, ami akár a mozivásznon is megállja a helyét. Az X7.1 Naos kristálytiszta, és tűéles képminőséget garantál, az akár natív 2.7K felbontás révén. Ez a szabványos HD minőség 4x-ese. A time-lapse felvételekhez többé nem szükséges utómunkát végezni a rögzített anyagon, és a látvány 4K felbontással még inkább rabul ejtő.

Kapja el a pillanatot egyetlen gombnyomással

Ne szalasszon el többé egyetlen lehetőséget sem! Csak nyomja meg az exponálás gombot. A sorozatkép funkció segítségével akár egy akrobatikus mozdulatsort is megörökíthet, a lassított felvétel funkcióval pedig akár egyesével meg is számolhatja a vízbeugrás pillanatakor szétfröccsenő vízcseppeket.

Határt csak a fantázia szabhat

A LAMAX X7.1 Naos által nyújtott lehetőségek tárháza végtelen. Az alapcsomag 23 különböző tartozékból áll ami azt jelenti, hogy a kamerát gyakorlatilag bárhova, és akárhova is rögzítheti, legyen szó akár a kerékpár kormányáról, bukósisakról, vagy kiskedvence nyakörvéről. A rázkódásvédett tok 30 méterig vízálló, ami lehetővé teszi vízalatti felvételek rögzítését is. Használja a távvezérlős karkötőt vagy a mobilapplikácót a felvétel indításához, ha a kamerát nehezen hozzáférhető helyre rögzítette.

Natív 2.7K videó
A natív 2.7K, 30fps videó felbontás és sebesség garantálja azt, hogy a kép mindenki számára gyönyörű minőségű, és tökéletesen folytonos lesz.

Beépített 2″ LCD kijelző 
A nagyméretű LCD kijelzőnek köszönhetően azonnal megtekinthető a rögzített videó, de segítségével a menü kezelése is gyerekjáték.

Távvezérlő karkötő 
Vezérelje a kamerát egyszerűen, a csuklójáról. A távvezérlő nem meríti fölöslegesen a kamera akkumulátorát, így kompromisszumok nélkül élvezheti sokoldalúságát.

4K time-lapse videó
Szeretne mutatni barátainak egy látványos time-lapse videót, de nem szeretné egyesével összeilleszteni a fotókat? Semmi gond. A kamera automatikusa összeilleszti az egyes fotókat, utómunka nélkül.

Utómunka nélküli lassított felvétel
A lassított felvételeket a kamera lassítva rögzíti, így azokat nem szükséges utólagosan szerkeszteni.

Wi-Fi és mobilapplikáció 
A kamera beépített Wi-Fi modullal rendelkezik, így egyszerűen csatlakoztatható telefonhoz, vagy tablethez. A mobilapplikáció használatával, a kamera távolról is beállítható, és vezérelhető, megtekinthető az élőkép, valamint az összes felvétel letölthető a mobiltelefon memóriakártyájára.

Akár 16MP-es fotók 
A kamerával akár 16 MP-es fotókat is készíthet, így a legszebb pillanatokat nem csak videón, de állóképen is rögzítheti.

Egyedi sorozatképek 
Az exponálás gomb nyomva tartásával, a beállításoktól függően több képet is készít a kamera.

170°-os látószög 
A széles látószögű objektív lehetővé teszi, hogy a kamera 170°-os szögben tudja rögzíteni az eseményeket.

Rengetek tartozék a csomagban 
A még könnyebb indulásért, 23 különböző tartozék található az alapcsomagban, amelyek segítségével azonnal kezdődhet a móka.

30 méterig vízálló 
A védőtok nem csak a rázkódástól védi a kamerát, de 30 méterig vízállóságot is biztosít, így LAMAX kamerájával akár a víz alatti események rögzítése sem jelenthet többé gondot.

Többnyelvű menü 
Nemcsak a termék kézikönyve, de a kamera menüje az elérhető az Ön anyanyelvén.

Gyártó: Lamax
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned