Távsegítség
Kosár
Fiókom
LG S65Q 3.1 Soundbar Black
LG S65Q 3.1 Soundbar Black
LG S65Q 3.1 Soundbar Black
LG S65Q 3.1 Soundbar Black
LG S65Q 3.1 Soundbar Black
Termék adatai

LG S65Q 3.1 Soundbar Black

Cikkszám: S65Q
3.1, 420W, USB, Bluetooth, HDMI, SPDIF, Black
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
131 109 Ft
Instock
db

Játékra készült
Nem számít, mit néz vagy játszik, készüljön fel, hogy minden pillanatot feldobjon egy olyan hangsávval, amely középső csatornával rendelkezik a párbeszédek felerősítésére, és minden alkalommal nagyszerű hangzást biztosít.

Tekerje fel
Tegye nagyobbá a hangélményt a 3.1 csatornával, beleértve a középső csatornát a képernyőn megjelenő párbeszédek felerősítésére, és a 420 W-os erőteljes hangzással, amely kiemelkedő hallgatási élményt nyújt.

Virtualizált, magával ragadó hangzás
Merüljön el a DTS Virtual:X élethű hangzásban, amely körülveszi Önt, és a filmeket, zenéket és játékokat többdimenziós hangélménnyé alakítja.

Prémium, mint senki más
A Meridian Horizon a kétcsatornás sztereó hangzást bármilyen hangszóró-konfigurációhoz felkeveri, és adaptív felkeverése külön kezeli a magas és alacsony frekvenciákat, hogy pszichoakusztikusan optimalizálja a hang lokalizációs jeleket. Ez stabilabb képalkotást eredményez, nagyobb sweet-spot-tal és magával ragadóbb hallgatási élményt.

Mintha ott lennél
A CD-nél közel háromszor nagyobb bitrátával olyan lenyűgöző hangfelbontást tapasztalhat, amely közelebb áll ahhoz, mintha a stúdióban lenne a felvétel készítésekor.

Minden szinkronizálva és lejátszásra készen
Szabadulj meg a vezetékektől az LG TV és a soundbar Bluetooth® technológiával történő összekapcsolásával és az eszközök közötti hangszinkronizálással.

Egymásnak teremtve
Párosítsa LG hangsávját a legújabb LG TV-kkel, hogy a TV hangmotorjának teljes potenciálját hallhassa, a TV processzorának erejét kihasználva automatikusan optimalizálja a hangminőséget.

Párosításra kész
Telefonját vagy táblagépét egyszerűen csatlakoztathatja a hangsávhoz Bluetooth®-on keresztül, és élvezheti lejátszási listáját a kiváló minőségű LG hangsávon keresztül.



Kategória: 3.1
Gyártó: LG
Bluetooth: Igen
Teljesítmény: 420 W
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned