Távsegítség
Kosár
Fiókom
Logitech Logi Dock USB-C Docking Station White
Logitech Logi Dock USB-C Docking Station White
Logitech Logi Dock USB-C Docking Station White
Logitech Logi Dock USB-C Docking Station White
Logitech Logi Dock USB-C Docking Station White
Termék adatai

Logitech Logi Dock USB-C Docking Station White

Cikkszám: 986-000030
5xUSB, 160x131,5x84x8mm, Dokkoló
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
207 040 Ft
Instock
db

LOGI DOCK
Univerzális dokkoló értekezleti kezelőszervekkel és kihangosítóval

A TÁVMUNKA SZUPERHŐSE
Az otthoni munkavégzésnek nem kell megalkuvásnak lennie. A Logi Dock nevű univerzális dokkoló egyszerűsíti az otthoni iroda beállítását, csökkenti az asztal rendezetlenségét, és segítségével a dolgozók termelékenyebbnek érzik magukat. A vezető videókonferenciás platformok minősítésével rendelkező és könnyen beállítható Logi Dock mindent egyetlen rendezett egységbe csatlakoztat, amely feleslegessé teszi külön perifériák alkalmazását, és megszünteti a kábelek és vezetékek szövevényét.

SZÜNTESSE MEG ASZTALA RENDEZETLENSÉGÉT
Dolgozzon szabadon. A Logi Dock akár öt USB-s perifériát és két monitort képes összekapcsolni és táplálni, így feleslegessé teszi a töltőket és tápvezetékeket, ezáltal megszünteti az asztalok rendezetlenségét. A Logi Dock Mac és Windows rendszerű számítógép és Chromebook használata esetén is használható olyan laptopokkal, amelyek támogatják az USB-C DisplayPort Alt Mode kiterjesztését. Az USB-C DP vagy Alt Mode használatával a Logi Dock maximum 100 W teljesítményt tud biztosítani a laptopok töltésére, és videóforrásokat, valamint külső monitorokat vagy más kijelzőket képes csatlakoztatni. A Logi Dock egyszerűsíti az otthoni irodákat, ezáltal segíti a hatékonyabb munkavégzést.

VEGYE ÁT AZ ÉRTEKEZLETEK IRÁNYÍTÁSÁT
A Logi Dock naptárintegrációjának előnyeit kihasználva egyetlen gombnyomással csatlakozhat bármely értekezlethez.
A némítás gombot megnyomva gyorsan ki- vagy bekapcsolhatja a hangot. A hangszóró hangerejének növelése vagy csökkentése a hangerőszabályzóval lehetséges.
A Logi Dock videó gombjának lenyomásával azonnal ki- vagy bekapcsolhatja kameráját.

TISZTÁN HALLANI ÉS HALLATSZANI
A beépített hangszóró hat nyalábformáló mikrofont tartalmazó, amelyek tisztán rögzítik hangját, a korszerű algoritmusok pedig elnyomják a nem kívánt háttérzajokat.
Ha a Logi Dock kihangosítójáról személyes hangeszközre váltana, csak kapcsolja be a Zone vezeték nélküli mikrofonos fejhallgatót, vagy helyezze be a Zone teljesen vezeték nélküli fülhallgatókat. A Logi Dock intelligensen elvégzi a váltást.

A MUNKANAP ÉLÉNKÍTÉSE ZENÉVEL
Ha zene mellett szeret dolgozni, használjon kis méretű, de komoly képességű hangszórókat, amelyek átélhető sztereó hangzást, erős basszust és tetszés szerinti hangerőt biztosítanak. Élvezze kedvenc zeneszámait torzításmentesen, gondosan kiegyensúlyozottan és kristálytisztán.

MINDENT ÖSSZEKAPCSOL
Vegye át az irányítást íróasztala fölött egyetlen egyszerű megoldással, amely összekapcsolja az eszközeit, akár 100 W-tal tölti a laptopját, és csökkenti a töltők, kábelek és adapterek számát. Akár öt USB-s perifériát és két monitort is csatlakoztathat USB-A, USB-C, HDMI- és egy megjelenítő port használatával. Hang közvetítéséhez párosítsa okostelefonjához vagy táblagépéhez Bluetooth technológián keresztül.

A LOGI DOCK ÉRTÉKNÖVELÉSE A TUNE ALKALMAZÁSSAL
A Logi Tune alkalmazás a Logi Dock remek képességeit kivételessé fokozza. A naptár Logi Dock segítségével történő szinkronizálása révén2Logi Tune alkalmazás szükséges a naptárintegrációhoz, amely támogatja az Office 365 és Google Naptár szoftvereket. a Tune megkönnyíti a napi időpontok kezelését, a közelgő megbeszélések követését és az értekezletek egy gyombnyomásos elérését. A Tune szoftverrel optimálisan beállíthatja Logitech üzleti webkameráit és Zone mikrofonos fejhallgatóit, hogy a videóértekezleteken a lehető legjobban hallatsszon és nézzen ki.

TÁVOLI KEZELÉS A SYNC SEGÍTSÉGÉVEL
A Logitech Sync biztonságos és méretezhető megoldást kínál a személyes együttműködéshez szükséges vagy más Logitech-eszközök, illetve a tárgyalótermi megoldások távoli kezeléséhez. A Sync lehetővé teszi a rendszergazdáknak a belső vezérlőprogram frissítését, egyes funkciók engedélyezését vagy zárolását és a problémák elhárítását. A Sync támogatja a videórendszerek egész vállalatra kiterjedő üzembe helyezését, a webhelylátogatások minimalizálása mellett.

MUNKÁRA KÉSZ
A Logi Dock Microsoft Teams-, Google Meet-, Google Voice- és Zoom-kompatibilis. Emellett kompatibilis az elterjedt hívóalkalmazásokkal, így a legtöbb platformon és operációs rendszeren használható informatikai ökorendszerével. És mivel az alkalmazottak egyszerűen beállíthatják, biztonsággal üzembe helyezheti a Logi Dockot a távoli és hibrid munkaerő számára.

EGYÜTT JOBB A LOGITECH-KEL
A Logitech együttműködési termékeit úgy terveztük, hogy problémamentesen együttműködjenek (minimális felügyelet mellett). A Logi Dock használatával vezeték nélküli munkaterületet hozhat létre, ha a Zone vezeték nélküli termékeket közvetlenül párosítja, és Logitech vezeték nélküli billentyűzetét és egerét Unifying vevőegységgel kapcsolja össze.  Ez webkamerája vagy más eszközei számára USB-portokat szabadít fel.

EGY DOCK, TÖBB MUNKAHELY
A Logi Dock elegáns kialakítása bármely modern munkaterülethez illeszkedik, legyen az egy otthoni nyílt munkaterület, privát iroda vagy elvonulószoba.

Gyártó: Logitech
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned