Távsegítség
Kosár
Fiókom
Mio MiVue 866 autós menetrögzítő kamera
Mio MiVue 866 autós menetrögzítő kamera
Mio MiVue 866 autós menetrögzítő kamera
Mio MiVue 866 autós menetrögzítő kamera
Termék adatai

Mio MiVue 866 autós menetrögzítő kamera

Cikkszám: 5415N6310058
LCD2,7", MP4/H.264, FULL HD, MicroSD/MicroSDHC, WI-FI, 112,5g, 78,5x56x42,9mm
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
87 615 Ft
Instock
db

Mio Sensor Ultra
A Mio Sensor Ultra érzékelővel (2/3”) a MiVue 866 lenyűgöző képminőségű videókat készít. A Mio Sensor Ultra másfélszer nagyobb a normál érzékelőknél. A kisebb képérzékelőkkel összehasonlítva a Mio Sensor Ultra kristálytiszta képet és rendkívül élénk színeket biztosít, miközben nagyobb fényerejű videófelvétel készít még gyenge fényviszonyok között is.

Kristálytiszta videó még nagy sebesség mellett is
A MiVue 866 Full HD 1080P rögzítést kínál 60 fps képsebesség mellett. A 30fps képsebességgel összehasonlítva, ez a dupla adatsűrűség még nagy sebesség mellett is folyamatos és rendkívül részletgazdag képet tesz lehetővé.

Sebességmérő kamera figyelmeztetés átlagértékekkel
A MiVue 866 megmutatja a távolságot és az időt (másodpercekben) a legközelebbi sebességmérő kameráig, valamint jelzi a sebességhatárt és az odáig tartó út átlagos sebességét.

Integrált WIFI
Az integrált WIFI valós időben szinkronizálja felvételét okostelefonjával. A firmware és a menetrögzítő kamera adatai egyszerűen frissíthetők OTA (Over-the-air) módon, ezáltal biztosítva, hogy eszköze mindig naprakész legyen.

Passzív parkolási mód
A 48 órás akkumulátorról táplált készenléti parkolási üzemmódnak* köszönhetően automatikusan elindítja a rögzítést, ha rezgést érzékel, és az akkumulátornak köszönhetően képes akár hosszabb időn át is felvételt készíteni.
*A 48 órás időtartam a rögzítést kiváltó események és a hőmérséklet függvényében eltérhet.

Gyártó: Mio
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned