Távsegítség
Kosár
Fiókom
Pioneer MVH-S520DAB AutóHiFi fejegység
Pioneer MVH-S520DAB AutóHiFi fejegység
Termék adatai

Pioneer MVH-S520DAB AutóHiFi fejegység

Cikkszám: MVH-S520DAB
Autóhifi fejegység
Garancia: 36 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
71 725 Ft
Instock
db

Bluetooth, DAB és okostelefon csatlakozás kombinálva.
Ez az 1-DIN Bluetooth és DAB kombinált vevő új mércét állít fel a hangteljesítmény és a csatlakoztathatóság terén. Ennek ellenére nagyon könnyű használni és irányítani.

A Bluetooth-kapcsolat lehetővé teszi a biztonságos és kényelmes kihangosított telefonálást, valamint vezeték nélküli zenei streamelést okostelefonjáról. A Pioneer egyedülálló Advanced Sound Retriever technológiájának köszönhetően a hangminőség a lehető legközelebb lesz az eredeti felvételhez. Akár két Bluetooth telefont is csatlakoztathat egyszerre.

Beépített DAB/DAB+ tunerének köszönhetően kristálytiszta digitális hangot és interferenciamentes vételt élvezhet. Még jobb: a mellékelt Time Shift funkcióval visszatekerheti, szüneteltetheti és folytathatja az élő DAB adásokat.

Okostelefon-felhasználók egyszerűen csatlakoztassák iPhone vagy Android okostelefonjukat vezeték nélkül (Bluetooth-on keresztül), és biztonságosan élvezzék a Spotify szolgáltatást (Ingyenes és Premium Spotify felhasználók számára egyaránt) vagy a Pioneer Smart Sync alkalmazást, amely teljesen új szintre emeli okostelefonját.

Tévedés ne essék, az MVH-S520DAB egy igazi csúcskategóriás autós audiorendszer. FLAC fájlokat olvas, és 13 sávos grafikus EQ-val és beépített MOSFET 50 W x 4 erősítővel van felszerelve. A Time Alignment funkciónak köszönhetően a legjobb hangminőséget élvezheti, bármilyen járműbe is van beszerelve az egység. A 3 RCA előkimenet segítségével más erősítőkhöz, hangszórókhoz vagy mélynyomókhoz is csatlakoztathat a még sokoldalúbb használat érdekében.

Gyártó: Pioneer
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned