Távsegítség
Kosár
Fiókom
Redragon Mitra RGB Backlight Mechanical Keyboard Blue Switches Black HU
Redragon Mitra RGB Backlight Mechanical Keyboard Blue Switches Black HU
Redragon Mitra RGB Backlight Mechanical Keyboard Blue Switches Black HU
Redragon Mitra RGB Backlight Mechanical Keyboard Blue Switches Black HU
Termék adatai

Redragon Mitra RGB Backlight Mechanical Keyboard Blue Switches Black HU

Cikkszám: K551RGB-1_ BLUE_HU
Billentyűzet, USB, Multimédia, Megvilágítás, Mechanikus switch, Blue switch, Black, HUN, RGB, Gamer
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Raktáron
24 390 Ft
Instock
db

104 gombos teljes mechanikus billentyűzet, a Cherry kék kapcsolójának megfelelő kapcsolókkal, hosszú életciklusra és tartósságra tervezve. A billentyűk közepes ellenállással, hallható klikkelő hanggal és kellemes taktilis érzéssel rendelkeznek.

A billentyűzet megvilágításáról RGB LED gondoskodik, a kettős fröccsöntéssel készült billentyűsapkák elősegítik, hogy a fény tisztán szűrődjön át, és a feliratai se kopjanak le soha.

Az RGB beállításai 5 különböző megvilágítási módot, 5 különböző háttérvilágítási fényerőt és állítható pulzálást tesznek lehetővé.

Az alumínium és ABS váz mellett a billentyűk fémlapra szereltek a hosszú élettartam érdekében. 

Háttérvilágítás és konfliktusmentes billentyűk. A tökéletes játékélményért mind a 104 billentyűt anti-ghosting tulajdonsággal ruháztuk fel. A részét képezi még a teljes numpad és 12 multimédia billentyű. A borítása csúszásmentes és ergonomikus kialakítású, illetve aranyozott csatlakozó a tökéletes kapcsolódás érdekében.

Széleskörű kompatibilitás az alábbi operációs rendszerekkel: Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows XP, Windows VISTA; a Mac OS limitált támogatással rendelkezik.

A Redragon K551 RGB billentyűzet elérhető áron ötvözi a megbízhatóságot, kényelmet és funkcionalitást akár professzionális szinten játszóknak is. Ez nem egy átlagos billentyűzet, a borítása az extrém használatból fakadó megterhelést is képes elviselni, a kialakítása helytakarékos és ergonomikus. Nem számít többet, ha órákon át gépelsz vagy játszol, a kényelmed végig biztosítva lesz. A tartósság jegyében a borításához repülőgépgyártásban használt alumíniumot és ABS műanyagot használtunk fel. A billentyűk kapcsolók fémlemezre szereltek, hogy minden helyzetben stabil alap legyen a billentyűzeted. A kettős fröccsöntéssel készült billentyűsapkák alatt a legfejlettebb kapcsolók találhatóak ultramagas élettartalmú rugókkal. A minden alkalomhoz passzoló stílusról az állítható RGB LED háttérvilágítás gondoskodik. A gyors és gondtalan kapcsolódást az aranyozott USB csatlakozó biztosítja.

Strapabíró választás a legkülönfélébb feladatokra. 

Technikai leírás:

Sztenderd 104 gombos billentyűzet teljes numpaddal.
Mind a 104 billentyű konfliktusmentes
A WIN gomb játék közben kikapcsolható
12 db kettős felhasználhatóságú multimédia és “F” billentyűk
Tartósság: 50 millió leütésre tesztelt
Leütéshez szükséges erő: 60 g +/- 15 g
Leütés során megtett út: 4,0 mm +/- 0,2 mm
A csomag tartalmaz egy billentyűsapka-kiszedőt, szeretnél variálni a megjelenésen


Gyártó: Redragon
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned