Távsegítség
Kosár
Fiókom
Samsung Galaxy Watch4 Classic LTE 46mm Silver
Samsung Galaxy Watch4 Classic LTE 46mm Silver
Samsung Galaxy Watch4 Classic LTE 46mm Silver
Samsung Galaxy Watch4 Classic LTE 46mm Silver
Samsung Galaxy Watch4 Classic LTE 46mm Silver
Samsung Galaxy Watch4 Classic LTE 46mm Silver
Termék adatai

Samsung Galaxy Watch4 Classic LTE 46mm Silver

Cikkszám: SM-R895FZSAEUE
Kijelző mérete: 1,4", Android, <2 nap, Vízálló, IP68, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, Gyroscope, NFC, Pulzusmérő, Gyorsulásmérő, Üzenet és hívás kezelése, Mikrofon, Alvás figyelés, Elégetett kalória kijelzés, Zene vezérlése, Tok mérete: 45,5x45,5x11mm
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
114 021 Ft
Instock
db

Galaxy Watch4 Classic

Ez a forgatható keret valóban vonzza a tekintetet!

Vannak időtlen megjelenésű vonások, mint például a Galaxy Watch4 Classic forgatható lünettája és színgazdag képernyője. Elegáns kialakítása kifinomult hatást kelt a csuklódon, csúcsminőségű rozsdamentes acél anyaga pedig kifejezi erőteljes és intuitív funkcionalitását.
A Galaxy Watch 4 Classic két óraszámlapja látható, balra fekete, jobbra ezüst. Mindkettő az időt mutatja.

Csuklóra fel és indulás!

Hosszú órákon át tartó kényelem a gerinces sportszíjakkal. A fluoroelasztomer anyagból készült szíj tartós és izzadságálló, miközben a csuklódon stabil illeszkedést biztosít, aktív életmódodnak megfelelően.

ÓRASZÁMLAP

Egy új nap. Egy új óraszámlap.

Válassz analóg vagy digitális óraszámlapok közül, különböző háttérrel, betűtípusokkal és színekkel, amelyek éppen megfelelnek az ízlésednek, az időjárásnak vagy az alkalomnak. Dobd fel karakteres óraszámlapjaidat AR Emojik segítségével, hogy kifejezd stílusodat, miközben animált grafika mutatja, épp mit csinálsz, például futsz vagy zenét hallgatsz.


FITNESZ

Az egészség itt kezdődik

Megfordított baseball-sapkát viselő férfi Galaxy Buds 2 fülhallgatóval a fülében és Galaxy Watch 4 Classic órával a karján. Felemeli a jobb karját, amelyen az óra van, és elnéz a távolba, a város felé

TESTÖSSZETÉTEL

Ne csak hallgass a testedre! | Tudj róla mindent!

Kövesd nyomon erőnléted fejlődését az első olyan Samsung okosóránkkal, amely kényelmesen méri a testösszetételt is. Céljaid elérése érdekében ismerd meg testzsírszázalékodat, vázizomzatodat, a testedben lévő vízmennyiséget és még sok minden mást. A Samsung BioActive szenzor és leggyorsabb Samsung chipünk az eddigi legnagyobb újítást hozza a Galaxy Watch órákba.


Kövesd nyomon az egészségügyi céljaid felé vezető utadat!

Tűzz ki célokat a testsúlyodra, a testzsírszázalékodra és a vázizomzatodra vonatkozóan. Kövesd nyomon a fejlődésedet, és kapj emlékeztetőket a Galaxy Watch4 Classic készülékeden, hogy motivált maradj. Ünnepeld meg az elért eredményeidet jelvényekkel, és építs egészséges testet belülről kifelé.


NAPI TEVÉKENYSÉG ÉS FITNESZEDZÉS

Nevezz meg egy edzést! Az órád nyomon tudja követni.
Különböző edzés szimbólumok jelennek meg ikonként, és egy edzés ikon van kiemelve. Egy férfi energikusan dolgozik az edzőkötelekkel, miközben Galaxy Watch 4 Classic órát visel.
Egy személy a medencében úszik, miközben Galaxy Watch 4 Classic okosórát visel.
Egy férfi a szabadban fut, miközben Galaxy Watch 4 Classic órát visel.

Kövesd nyomon a tevékenységeidet és erőnléti pontszámaidat az órádon és a telefonodon. Számold a lépéseket, ellenőrizd a kalóriákat és maradj a térképen a GPS-szel. A Galaxy Watch4 Classic érzékeli a fizikai aktivitást a rutinjaid nyomon követése érdekében, és több mint 90 mozgásformát képes kezelni az edzésekről való pontosabb beszámolás céljából.

FUTÁS ÉS KERÉKPÁROZÁS

Fejlett információk futók és kerékpárosok számára

Mérd meg, hogyan teljesít a tested az edzés során, és ellenőrizd a pulzusszámodat, miközben regenerálódsz. A Galaxy Watch4 Classicon elérhető fejlett index- és intervallumedzéssel optimalizálhatod az edzéseidet, és új teljesítménycélokra edzhetsz.


CSOPORTOS KIHÍVÁS

Edzőtársaid számíthatnak rád

Élvezz minden lépést, amelyet barátaiddal és családoddal együtt tesztek meg, Galaxy Watch4 Classic okosórával a csuklótokon. Kövesd nyomon lépéseidet, és rendezz szórakoztató versenyt a barátaiddal egy élő üzenőfalon keresztül. A kihívások emlékjelvényekkel és pontrendszerrel járnak, hogy a testmozgás szórakoztató, motiváló és társasági elismeréssel járó legyen.

EGÉSZSÉG

Az óra, amely vigyáz rád

VÉRNYOMÁS ÉS EKG

Az összes adat, amire a szíved vágyik

Ismerd meg a Samsung BioActive érzékelőt, amely valós időben méri az EKG-t és a vérnyomást. A kezdeti kalibrálás után az érzékelők gyorsan ellenőrzik a vérnyomásodat. Az EKG révén ellenőrizheted a rendellenes pulzusszámot és szívritmust is, az adatokat pedig közvetlenül a telefonodra küldheted, hogy könnyen megoszthasd őket.


VÉROXIGÉN

A vér oxigénszintjének mérése csuklóból

A Galaxy Watch4 Classic beépített vér oxigénmérése lehetővé teszi, hogy bármikor ellenőrizhesd a véráramban lévő oxigén mennyiségét. Az oxigéntelítettség közvetlenül összefügg a fizikai teljesítőképességgel, így a vér oxigénszintjének ellenőrzése segíthet egészségének megőrzésében.


ALVÁS MAGASABB SZINTEN

Az eddigi legteljesebb alváselemzés Galaxy okosórán

Az alváskövető észleli és teljes körűen elemzi az alvás szakaszait, miközben pihensz. A továbbfejlesztett mérési lehetőségek lehetővé teszik a vér oxigénszintjének és a horkolás mintázatának ellenőrzését (ezzel nem azt mondjuk, hogy horkolsz). Ráadásul részletes betekintést kaphatsz a National Sleep Foundation alapítványtól az alvás minőségének és időtartamának javítása érdekében.


ALVÁSI TANÁCSADÁS

Az edződ a lefekvés előtti jóléthez

Ismerd meg, hogyan alakíthatsz ki egészséges alvási szokásokat az alvástanácsadás segítségével. Az alvási szokások nyomon követésével és alvásfelmérések kitöltésével programunk a 8 alvásszimbólum-állat közül 1-et rendel az alvástípusodhoz. Ezután egy 4-5 hetes coaching programot biztosít hasznos alvási tippekkel, küldetésekkel és ellenőrzőlistákkal.

Találd meg az alvástípusodnak megfelelő alvásszimbólumot!

Nemtörődöm oroszlán

Az oroszlánok nyugodtak és egészséges alvási szokásokkal rendelkeznek.



A Galaxy új világot tár fel előtted!

Gyártó: Samsung
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned