Távsegítség
Kosár
Fiókom
Sencor SEP 120 Earphones Pink
Sencor SEP 120 Earphones Pink
Sencor SEP 120 Earphones Pink
Sencor SEP 120 Earphones Pink
Sencor SEP 120 Earphones Pink
Termék adatai

Sencor SEP 120 Earphones Pink

Cikkszám: SEP 120 PINK
Fülhallgató, 2.0, 3.5mm, Kábel:1,2m, 16Ohm, 20Hz-20kHz, Pink
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
1 490 Ft
Instock
db

A Sencor SEP 120 egy robosztus felépítésű tartós sztereó fülhallgató, széles színválasztékban. Egyedi fejlesztésű, ultrakönnyű kialakítású fülhallgató. A fülhallgató háza érzékeny és basszusra hangolt neodímium drivert tartalmaz. A kábel kialakításakor fő szempont volt a kényelmes viselet még mozgás közben is. Egyszerű design kiváló hangzás. A fejhallgató hangja semleges – így bármilyen műfaj zenéjét kiváló minőségben élvezheti.

FEJ-, ÉS FÜLHALLGATÓK BEJÁRATÁSA
Szinte az összes fej-, és fülhallgatóra igaz, hogy az elvárt zenei élmény eléréséhez be kell járatni. A kialakításukból adódóan nagyrészt membránosak, amit egy tekercs és egy mágnes egymáshoz való viszonya mozgat. A tökéletes hangzáshoz, úgymond össze kell csiszolódniuk. Ehhez nem kell mást tennie, mint normál hangerőn hallgatja a különböző zeneszámokat. A tapasztalatok szerint kb. 30 -40 óra szükséges a tökéletes hangzás elérésére.

Tökéletes hangzás
A két 10 mm átmérővel dinamikus, neodímium rendelkező hangszórónak az impedancia értéke 16 ohm és a működési frekvencia tartomány 20 Hz – 20KHz. A fülhallgató érzékenysége 96 Db. A 120 cm hosszúságú kábel végén egy hagyomány 3,5 mm jack csatlakozó található.


Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned