Távsegítség
Kosár
Fiókom
Sencor SEP 300 Headset Blue
Sencor SEP 300 Headset Blue
Sencor SEP 300 Headset Blue
Sencor SEP 300 Headset Blue
Termék adatai

Sencor SEP 300 Headset Blue

Cikkszám: SEP 300 BLUE
Mobil headset, 2.0, 3.5mm, Kábel:1,2m, 32Ohm, 20Hz-20kHz, Mikrofon, Blue
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
3 257 Ft
Instock
db
A Sencor SEP 300 fülhallgató egy minőségi In-Ear headset hangerőszabályzóval, 1,2 m hosszúságú csavarodásmentes lapos kábellel. A formatervezett egy darabból álló ház minimálisra csökkenti a vibrációt és a torzításokat. A 10 mm –es meghajtók tökéletes hang minőségben adják vissza az alacsony, közepes és magas frekvenciatartományokat. Beépített mikrofon segítségével egyszerűen végezhet telefonbeszélgetéseket.

FEJ-, ÉS FÜLHALLGATÓK BEJÁRATÁSA

Szinte az összes fej-, és fülhallgatóra igaz, hogy az elvárt zenei élmény eléréséhez be kell járatni. A kialakításukból adódóan nagyrészt membránosak, amit egy tekercs és egy mágnes egymáshoz való viszonya mozgat. A tökéletes hangzáshoz, úgymond össze kell csiszolódniuk. Ehhez nem kell mást tennie, mint normál hangerőn hallgatja a különböző zeneszámokat. A tapasztalatok szerint kb. 30 -40 óra szükséges a tökéletes hangzás elérésére.

Tökéletes hangzás

A két 10 mm átmérővel rendelkező hangszórónak az impedancia értéke 32 ohm és a működési frekvencia tartomány 20 Hz – 20KHz. A fülhallgató érzékenysége 96 dB a mikrofon érzékenység -103 dB.


Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned