Távsegítség
Kosár
Fiókom
Sony 32" KD32W800P1AEP LCD Smart
Sony 32" KD32W800P1AEP LCD Smart
Sony 32" KD32W800P1AEP LCD Smart
Sony 32" KD32W800P1AEP LCD Smart
Sony 32" KD32W800P1AEP LCD Smart
Sony 32" KD32W800P1AEP LCD Smart
Termék adatai

Sony 32" KD32W800P1AEP LCD Smart

Cikkszám: KD32W800P1AEP
LCD, 32", HD, 1366 x 768, HDMI, USB 2.0, LAN, Wifi, Widi, Bluetooth, Smart, Android
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
128 042 Ft
Instock
db

Nagy dinamikatartományú kép
Ez a tévé élénk és részletgazdag HDR felbontásban hozza el a filmek és játékok izgalmát. Sokféle HDR-formátumot képes kezelni, mint például a HDR10 és a Hybrid Log-Gamma.

BRAVIA ENGINE
A teljes digitális feldolgozással a BRAVIA ENGINE HD képet hoz létre kevesebb zajjal a nagyfelbontású televíziós műsorszórásból és az analóg jelekből. Emellett maximalizálja az eszköz teljesítményét a szín és a kontraszt javítására, így élénk színekkel és kellő mélységgel rendelkező képeket élvezhetsz.

Android TV
Szempillantás alatt rátalálhatsz kedvenc szórakoztató tartalmaidra a hangvezérléssel. Az Android okostelevízió fejlett hangutasításos vezérlésének köszönhetően pillanatokon belül élvezheted az alkalmazások és tévéadások filmjeit és műsorait.

Hangalapú keresés (Voice Search)
Minden eddiginél gyorsabban megtalálhatja kedvenc tartalmait a hangja segítségével. A hangalapú keresés véget vet a bonyolult navigálásnak és a fárasztó gépelésnek – csak kérnie kell.

USB HDD REC
Tárold kedvenc tévéműsoraid egy külső USB-s merevlemezen, hogy akkor élvezhesd őket, amikor csak szeretnéd. Az USB HDD felvétel segítségével egyérintéses és időzített felvétel módban is rögzítheted a digitális műsorsugárzást akár 2 TB adatmennyiségig bármilyen USB-s HDD eszközre. A műsor alatt egyszerűen nyomd meg a REC (FELVÉTEL) gombot a rögzítés elindításához, ami a program végén automatikusan leáll.

Chromecast built-in
A Chromecast segítségével kiváló minőségben jelenítheted meg a kedvenc videóid, játékaid és alkalmazásaid a mobilkészülékedről a beépített Chromecast funkcióval rendelkező tévéken. Elég a Cast gombra koppintanod az Android- vagy iOS-eszközöd képernyőjén, és máris szupernagyításban láthatod a kívánt dolgokat. Továbbítsd a tartalmat, és nyugodtan böngéssz tovább a telefonodon vagy táblagépeden.

Hasznosít. Megújít. Csökkent.
BRAVIA tévék hozzájárulnak a környezet védelméhez. A Kikapcsolt kijelző üzemmód energiát takarít meg a kijelző kikapcsolásával anélkül, hogy teljesen készenléti üzemmódba helyezné a tévét, így a hangot továbbra is élvezheted.


Kategória: 32 "
Gyártó: Sony
Felbontás: 1366 x 768
Technológia: HD
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned