Távsegítség
Kosár
Fiókom
Sony DSC-H300 Black
Termék adatai

Sony DSC-H300 Black

Cikkszám: DSCH300B.CE3
Kompakt, 20,1MP, Zoom35x, LCD3", SD/SDHC, 128x89x92mm, 495g, Black
Garancia: 12 Hónap
89 850 Ft
OutOfStock
A termék jelenleg nem rendelhető, értesítést kérek, ha újra elérhető:

A nagy teljesítményű zoom közelebb visz a részletekhez
A Cyber-shot™ H300 erőteljes, 35x-ös optikai zoomja csodálatos, precíz képeket készít a tárgyról. A 20,1 MP-es érzékelő, a HD videó és a kreatív tulajdonságok által könnyen készíthet részletes képeket és filmeket. A DSLR-stílusú váz kényelmesen kezelhető.
Hozza közelebb a világot a 35x-ös zoommal
A Cyber-shot H300 használatával magabiztosan készíthet közelképet. A 35x-ös optikai zoommal közelről, elmosódottság nélkül fényképezhet, a nagy látószögű felvételeknél pedig könnyen befoghatja a kívánt jelenetet.


A 20,1 MP-es érzékelő semmit sem hagy ki
A nagy felbontású, 20,1 MP-es Super HAD CCD-érzékelővel részletes képeket készíthet. Élénk színek és tisztaság akár A4-es, vagy nagyobb méretű nagyítás esetén is.


A képektől a filmekig egyetlen gombnyomással
Csak nyomja meg a "movie" gombot, és máris 720p HD videókat készíthet. MP4 formátumban is rögzíthet gyors, 30 képkocka/mp sebességgel felvett videót, ami tökéletes a gyors szerkesztéshez.


DSLR gépként kezelhető
A H300 szilárd, DSLR-stílusú vázzal rendelkezik, ezért biztos fogása van. A kényelmes markolat és az intuitív, könnyen elérhető vezérlőelemek mindig stabil képet eredményeznek.


Egy érintéssel panorámaképet készíthet
Örökítse meg az igazi látványt. Nyomja meg a 360° Sweep Panorama gombot, majd pásztázzon végig a tájon a fényképezőgéppel, miközben panorámaképet létrehozva összefűzi a képkockákat.


Elmosódásmentes, tűéles képek
Kristálytiszta képeket állvány nélkül bármikor könnyen készíthet: az optikai SteadyShot még zoomolásnál is dinamikusan korrigálja a mozgást, így a kép mindig éles marad.


Menjen biztosra
A közelképektől a szürkületben készített portrékig, a gép automatikusan állítja a szinteket és az élességet, így gyorsan és egyszerűen elérheti a kívánt eredményt.


Varázsolja szebbé képe szereplőit
Automatikusan eltávolítja a bőrhibákat, fehéríti a fogat stb.


Alkosson!
A képhatások között 4, kreativitásnak teret adó beépített hatás található.

Kép felbontása: 20,1 MP
Gyártó: Sony
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned