Távsegítség
Kosár
Fiókom
Sony MHC-V73D Bluetooth Party Speaker Black
Sony MHC-V73D Bluetooth Party Speaker Black
Sony MHC-V73D Bluetooth Party Speaker Black
Sony MHC-V73D Bluetooth Party Speaker Black
Termék adatai

Sony MHC-V73D Bluetooth Party Speaker Black

Cikkszám: MHCV73D.CEL
2.0, USB, Bluetooth, NFC, 87,5Hz-50kHz, Black
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
335 404 Ft
Instock
db

Lenyűgöző hangzás a bulin
A buli bármely helyén táncolhatsz és énekelhetsz kedvenc számaidra. A nagy hatékonyságú magassugárzók, középsugárzók és elforgatott középsugárzók erőteljes, élénk hangzást biztosítanak, hogy mindenki élvezze a bulit.

Dúsabb, 360°-os partihangzás a legszuperebb bulikhoz
Mindenki bulizhat, bárhol is van éppen a helyiségben. A nagy teljesítményű magassugárzók és középsugárzók segítségével megvalósított Omnidirectional Party Sound megoldással a zene mindenkihez eljut, függetlenül attól, hogy éppen áll, ül, énekel vagy táncol.

Az élőhöz hasonló hangzás
A DSP technológia megteremti a valódi fesztiválélményt: a zenét az élő koncertek valósághű hangzásával ruházza fel.

Helyreállítja a digitális zene részletgazdagságát
A digitális hangzásjavító eszköz (DSEE) visszaállítja a tömörített zenefájlok részletgazdagságát, és kiváló hangminőségű, az eredeti CD-felvételhez közelebb álló hangzást teremt.

Teremts felejthetetlen hangulatot
Hangulatvilágítás a padlótól a plafonig, 360°-os Party fényekkel és hangszóróvilágítással. Mélykék, égkék, és zöld színből álló többszínű fényhullámokkal dobhatod fel a bulit, igazi klub vagy szabadtéri fesztivál hangulatát keltve.

Engedd szabadjára a benned lakozó popsztárt
Gondoskodj róla, hogy mindenki jól szórakozzon – két mikrofonbemenet van, így vendégeiddel közösen énekelhettek a kedvenc számaitokra. Fokozd a rock and roll-élményt: csatlakoztass gitárt az egyik bemenethez, és használd a rendszert gitárerősítőként. Háromféle üzemmódból választhatsz: a „Clean” tiszta hangzást, az „Overdrive” torzított gitárhangzást nyújt, míg a „Bass” basszusgitárhoz használható. Ha pedig véget ért a zenélés, az egység két mikrofontartójával biztonságosan megoldható a mikrofonjaid tárolása.

Függőleges és vízszintes kézmozdulatos vezérlés
Szám átugrása, váltás flangerről WAH-effektre, a karaokemikrofon felhangosítása, a mikrofon és a zene hangmagasságának vezérlése, illetve a hangerő növelése – mindez egyetlen intéssel. A gesztusalapú vezérléssel gyorsan és könnyen irányíthatod
az MHC-V73D funkcióit, így nem kell kiesned a partihangulatból.

TAIKO mód
Különféle dobok (bongo, djembe, surdo és a japán taiko dob) hanghatásait hozhatja létre. Csak ütögesse a felső panelt a zene ritmusára.

A Fiestable alkalmazással tenyereden hordozhatod a bulit
A szórakoztató, intuitív és könnyen használható Fiestable alkalmazással teljesen átveheted az irányítást az MHC-V73D felett. A Fiestable alkalmazás használatához először le kell tölteni a Sony | Music Center alkalmazást. Ezután a telefonodra koppintva vagy a hangoddal is irányíthatod a zenét, a fényeket és az egyéb funkciókat is.

Fiestable: a barátaid összeállíthatják a zenelistát
Bárki hozzáadhatja kedvenc számait a lejátszási listához a Fiestable alkalmazással. Vendégeid a Wi-Fi hálózatodon keresztül tehetik elérhetővé az okostelefonjaikban tárolt zenéket, így soha nem fogytok ki a bulizós zenékből.

Karaokerangsor a Fiestable alkalmazással: vajon ki a buli énekes sztárja?
A karaokerangsor funkcióval kideríthetitek, hogy ki a karaoke királya és királynője a buliban. Ha valakinek sikerül bekerülnie a Top 10-be, rögzítheti nevét és a dal címét a toplistán.

Legyen Ön a Partikirály
Oszd meg egy kattintással a buli alakulását a közösségi oldalakon a Fiestable alkalmazásból, majd csavard fel a hangerőt, és a legjobb partival legyél te a hivatalos bulikirály.

Mindent a táncparkettről irányíthatsz
A Sony | Music Center alkalmazással telefonról kezelheted a zenét és a hangbeállításokat. A Fiestable alkalmazással szabályozhatod a fényeket, és aktiválhatod a DJ és KARAOKE módot. Az intuitív mozgásvezérlőknek köszönhetően egyetlen intéssel hajthatsz végre módosításokat.

Filmek és tévéműsorok – felfokozott hangulat
Csatlakoztasd az MHC-V73D hangrendszert a tévéhez, és tapasztald meg a kedvenc filmjeid, tévéműsoraid és sportközvetítéseid által nyújtott élményt teljesen új módon.

HDMI-kimenet az egyszerű beállításhoz
A HDMI (ARC) kimenet segítségével könnyedén csatlakoztathatod a rendszert a tévéhez. Tévéműsorokat és DVD-ket nézhetsz a normál képernyőn, miközben élvezheted az MHC-V73D hangsugárzói által generált óriási hangzást.

Nézzen filmeket a beépített DVD-lejátszóval
Alakítsd át a nappalidat mozivá, és szervezz filmezős estéket a barátaidnak és a családodnak. A nagy teljesítményű hangerő és hangnyomás az akció közepébe repít, így drámai hatásban lesz részed.

Terjeszd ki a bulit vezeték nélküli kapcsolattal
Élvezd a nagyobb, teljesebb hangzást és a szinkronizált fényeket. A vezeték nélküli Party Chain funkcióval az MHC-V73D akár 50 kompatibilis audiorendszerrel is összekapcsolható Bluetooth segítségével.

NFC egyérintéses technológia az azonnali csatlakoztatáshoz
A Near Field Communication (NFC) és a Bluetooth technológia nem igényel vezetékes kapcsolatot és bonyolult beállítási folyamatot. Csak érintsd NFC-kompatibilis eszközödet az MHC-V73D-hez az azonnali, zökkenőmentes csatlakozáshoz, és máris streamelheted zenei gyűjteményed. Nincs NFC? Nem gond.
Csatlakozz Bluetooth-on keresztül.

Egységes hangzás: vezeték nélküli Party Chain
Akár 50 kompatibilis nagy teljesítményű audiorendszert is összekapcsolhatsz Bluetooth segítségével az erőteljesebb audioélményért, és nézheted a hangszóró villogását.

Több készülék összekapcsolása
Barátaiddal akár három okostelefont is párosíthattok az MHC-V73D készülékhez Bluetooth-on keresztül, így lejátszhatjátok a csatlakoztatott készülékek zenetáraiban tárolt zeneszámokat, hogy még nagyobb legyen a zeneválaszték.

DAB+ a még több zenehallgatáshoz
A teljesen DAB+ kompatibilis tunerrel
bárhová magaddal viheted kedvenc rádióállomásaidat.

Bírja a bulizást
Az MHC-V73D úgy készült, hogy könnyen használható és tartós legyen, szóval nem kell aggódnod,
bírni fogja a bulizást.

Igazi partiarcoknak készült
Az egység minden oldala kemény műanyag panelburkolattal és erős sarokvédőkkel rendelkezik, így az MHC-V73D strapabíró, és könnyen a buli helyszínére szállítható.

Tartósságot biztosító, fröccsenésálló vezérlőpanel
Az MHC-V73D külső felülete fröccsenésálló és könnyen tisztítható, így a buli akkor is folytatódhat, ha kilöttyen az ital. A készülék gyors letisztítását könnyíti a „Party Lock” gomb, amely 30 másodpercre letiltja az összes egyéb gombot.

Egyszerű szállítás megdöntve és görgetve
Az MHC-V73D mozgatásához egyszerűen ragadd meg a praktikus fogantyút, és billentsd hátrafelé a készüléket. A strapabíró görgők segítségével már guríthatod is a készülékedet a parti helyszínére.

Kategória: 2.0
Gyártó: Sony
Bluetooth: Igen
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned