Távsegítség
Kosár
Fiókom
Tenda I24 Wireless AC1200 Wave 2 Gigabit Access Point
Tenda I24 Wireless AC1200 Wave 2 Gigabit Access Point
Tenda I24 Wireless AC1200 Wave 2 Gigabit Access Point
Tenda I24 Wireless AC1200 Wave 2 Gigabit Access Point
Termék adatai

Tenda I24 Wireless AC1200 Wave 2 Gigabit Access Point

Cikkszám: I24
Garancia: 60 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Raktáron
26 537 Ft
Instock
db

Az i24 egy gigabites, kétsávos mennyezeti hozzáférési pont, amely megfelel az IEEE 802.11ac Wave 2 szabványnak, és akár 1167 Mbps egyidejű adatátviteli sebességet kínál. A MU-MIMO technológia segítségével jobb élményben lehet része. A beépített többirányú antennák pedig kiszélesítik az egyetlen hozzáférési pont vezeték nélküli lefedettségét. Ezenkívül a webes felhasználói felületen szükség szerint beállíthatja az átviteli teljesítményét, és IEEE 802.3at-kompatibilis PoE forrásberendezést használhat a bekapcsolásához, így a meglévő hálózati hálózat megzavarása nélkül biztosíthatja a nagy távolságú tápellátást. A Tenda hozzáférés-vezérlőket (AC) is használhatja több i24 központosított konfigurálásához és kezeléséhez.

Gigabites internetkapcsolat az ultragyors élményért
Az akár 1317 Mb/s kétsávos adatátviteli sebesség és az 1000 Mb/s Ethernet port lehetővé teszi az ultragyors internetkapcsolatot.

IEEE 802.11ac Wave 2 és MU-MIMO
Egyszerre több vezeték nélküli klienssel is kommunikálhat, így nagyobb átviteli sebességet és jobb élményt biztosít.

Kétsávos több csatlakoztatott eszköz számára
Lehetővé teszi a 2,4 GHz-es vagy az 5 GHz-es sávot vagy a mindkettőt támogató eszközök számára, hogy egyszerre csatlakozzanak hozzá, megháromszorozva így a hagyományos egysávos AP csatlakoztatott eszközök számát.

Beépített többirányú antennák
Az optimalizált antennák kiemelkedővé teszik a vezeték nélküli jelek sugárzásában és a vezeték nélküli lefedettség bővítésében az eszközt.

Az erőforrások igazságos elosztása a megbízható vezeték nélküli hálózat érdekében
Az ütemezésének köszönhetően az eszköz egyenletesen osztja el az erőforrásokat, így javítva a vezeték nélküli hálózat teljes sebességét azáltal, hogy megakadályozza, hogy az alacsony adatsebességű eszközök túl sok hálózati erőforrást fogyasszanak. Sőt, lehetővé teszi az RSSI küszöbérték testreszabását is, így leválaszthatja azokat az eszközöket, amelyek nem érik el az RSSI-t.

Többféle interferencia-csökkentő technológia
Többféle interferencia-csökkentő technológiával rendelkezik, automatikusan kiválasztja a legjobb csatornát, és ésszerű értékre állítja az adási teljesítményt, jelentősen optimalizálva a vezeték nélküli jeleket a közös csatornás interferencia és az elektromágneses interferencia (EMI) mérséklésével.

VLAN-címkézés az SSID-hez
Az IEEE 802.11q VLAN-kompatibilis funkcióval több SSID-t beállíthat, és engedélyezheti VLAN-címkék hozzáadását az SSID-ekhez a hálózat biztonságának védelme érdekében.

Szabványos PoE forrás és DC tápegység az egyszerű üzembe helyezés érdekében
Használhat IEEE 802.3at-kompatibilis PoE beszerzési berendezést vagy egyenáramú hálózati adaptert a tápellátáshoz.

Központosított irányítás
Több eszközt is központilag konfigurálhat és kezelhet az összes Tenda hozzáférés-vezérlőn (AC) és vállalati útválasztón keresztül, amelyek AC funkciókat is tartalmaznak, és élvezheti az összes hozzáférési pont egyszerű kezelését, konfigurálását és felügyeletét.



Gyártó: Tenda
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned