Távsegítség
Kosár
Fiókom
Tenda PH10 AV1000 AC Wi-Fi Powerline Extender Kit
Tenda PH10 AV1000 AC Wi-Fi Powerline Extender Kit
Tenda PH10 AV1000 AC Wi-Fi Powerline Extender Kit
Tenda PH10 AV1000 AC Wi-Fi Powerline Extender Kit
Termék adatai

Tenda PH10 AV1000 AC Wi-Fi Powerline Extender Kit

Cikkszám: PH10 KIT
Garancia: 36 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Raktáron
30 189 Ft
Instock
db

A PH10 egy AV1000 ac wifi tápvonal-bővítő készlet, Gigabit tápvonal sebességgel és Gigabit Ethernet portokkal, támogatja a 2,4G és 5G kétsávos vezeték nélküli kapcsolatot a gyorsabb vezetékes és vezeték nélküli csatlakozás érdekében. A wifi klón funkció segítségével a router vezeték nélküli konfigurációjának egyszerű másolása a PH10-re, az egész otthont ugyanaz a wifi hálózat fogja lefedni.

Bővítse ki a Wi-Fi-t és a vezetékes hálózatokat háza minden szobájába a meglévő elektromos vezetékek használatával.
A Homeplug AV2 technológiával a PH10 a meglévő elektromos vezetékeket felhasználva kiterjesztheti útválasztójának Wi-Fi-jét és vezetékes hálózatait a ház minden szobájába.

Kétsávos Wi-Fi a gyorsabb sebességért
Az 5 GHz-es Wi-Fi jel kevesebb interferencia frekvenciasávon stabilabb kapcsolatot és gyorsabb átviteli sebességet, a 2,4 GHz-es jel pedig szélesebb Wi-Fi lefedettséget biztosít.
Ezenkívül a kétsávos Wi-Fi jelek lehetővé teszik, hogy dupla vezeték nélküli eszközök csatlakozzanak a WiFi hálózatokhoz.

A gigabites port rendkívül gyors sebességet biztosít
A Gigabit Ethernet porttal tervezett PH10 stabil és gyors kapcsolatot biztosít vezetékes eszközökhöz, mint például NAS, nyomtató, TV, HD set-top box, játékkonzol stb.

A Wi-Fi Clone technológia megkönnyíti az otthoni Wi-Fi egységesítését
A Wi-Fi Clone technológia lehetővé teszi, hogy egy gombnyomással szinkronizálja a PH10 Wi-Fi hálózat nevét és jelszavát a vezeték nélküli útválasztó nevével és jelszavával, így biztosítva a zökkenőmentes barangolást, bárhová is megy.

Plug and play az egyszerű beállítás érdekében
Csatlakoztassa a P3-at a modemhez/routerhez Ethernet-kábellel, majd egyszerűen csatlakoztassa a PA7-et bárhol, ahol szeretné, hogy a Wi-Fi még jobb csatlakozási élményben legyen része.


Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned