Kosár
Fiókom
Tenda SG105 5port Gigabit Switch
Termék adatai

Tenda SG105 5port Gigabit Switch

Cikkszám: SG105
5xport, 5xGigabit
Garancia: 60 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Raktáron
5 477 Ft
Instock
db

Ezt az 5 portos, Gigabites switch-et kifejezetten családi házak, kisebb irodák videó felügyeletére fejlesztették ki.

Plug and Play kialakítása megkönnyíti és meggyorsítja a telepítését, akár gyakorlott felhasználó, akár első alkalommal használja, garantáltan pofon egyszerű lesz az üzembe helyezése. Kompakt és dizájnos külsejének köszönhetően asztalra vagy falra is szerelhető, akár otthoni díszként is funkcionál.

Adatátviteli sebessége a tízszerese a 100M switch-ekhez képest, ezzel kiküszöböli az esetleges lépcsőzetes sávszélességet. A vezetékes hálózat az Ethernet kábel csatlakoztatása után rövid időn belül elérhető.

Stílusos és igényes dizájn
A Tenda SOHO Gigabit switchek szép, kis kialakításúak, így nem foglalnak sok helyet az asztalon vagy más helyeken. Kialakításának köszönhetően falra és  asztalra is szerelhető, így a Tenda SOHO Gigabites switchet oda teheti, ahova  csak akarja és könnyedén mozgathatja is. Szép, kupola alakú mintás műanyagtokban kapható. Nem csak vezetékes használatra használható, hanem hometre is.

Plug and Play, nincs szükség konfigurációra
A vezetékes hálózat azonnal elérhető, ha az Ethernet kábelt csatlakoztatja. Legyen szó technológiai hozzáértőről vagy első felhasználóról, a Tenda SOHO Gigabit Switches beállítása rendkívül egyszerű és intuitív, időigényes műveletek nélkül. Könnyen beállíthatja az internetet, így hamar élvezheti a Tenda SOHO Gigabit Switches szolgáltatásait.

Gyártó: Tenda
Portok: 5 db
Gigabit portok: 5 db
Árfigyelő beállítás
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned