Távsegítség
Kosár
Fiókom

Rendszergazda szolgáltatás Ágasegyháza

A rendszergazda

Rendszergazdaként a szerződött partnereinknél az első legfontosabb feladatunk a céges adatok biztonságos tárolásához szükséges IT eszközök telepítése, vagy annak megléte esetén megfelelő konfigurálása és annak költséghatékony üzemeltetése majd az automatikus biztonsági mentések beállítása. Partnereinknek folyamatos támogatást nyújtunk: kisebb hibákat távolról távvezérlő programmal megoldjuk, nagyobb kiszállást igénylő feladatokat pedig időben elvégezzük. A géppark méretéhez számított havi átalánydíj tartalmazza a korlátlan távsegítséget, a kiszállások pedig óradíjban történnek.

01 Windows és Linux szerver

A legtöbb vállalat igényel saját szervert ahol adatait tárolhatja biztonságosan és a vállalati szoftvereket használhatja központosítva. Ezek megfelelő beállítása kulcsfontosságú, mert a nem kellőképpen körültekintő konfiguráció miatt könnyen áldozatává válhatnak a céges dokumentumok a zsarolóvírusoknak és más kártékony szoftvereknek. Szeretjük virtuális környezetben telepíteni a vállalati szervereket, ami nagyfokú rugalmasságot biztosít nekünk az üzemeltetésben, a partnernek pedig gazdaságos megoldást jelent.

Windows és linux szerver
Levelező szerver

02 Levelező szerver

Sok felhasználós környezetben költséghatékony megoldás saját levelező szervert üzemeltetni. Vállaljuk Postfix (Linux) és Microsoft Exchange levelező szerverek telepítését és karbantartását. Megbízható és biztonságos alternatívát jelentenek ezek a megoldások a megfelelő levélszemétszűrő és vírusírtó beállításával úgy mint a nagyobb szolgáltatók mail postafiók szolgáltatásai. Tartalmaz a rendszer webmailt, privát és közös címjegyzéket és naptárat is.

03 Privát felhőtárhely

NextCloud alapú privát felhőtárhelyeket telepítünk és üzemeltetünk. NextCloud egy kész megoldást nyújt a fájlok rendszerezéséhez és távoli eléréséhez, lebonyolíthatja a céges belső levelezéseket, tarthat online meetinget, privát és közös naptár illetve címjegyzékeket hozhat létre és e-mail levelezését is elérheti innen. A rendszer könnyen integrálható már meglévő IT rendszerrel.

Privát felhőtárhely
NAS szerver

04 Hálózati adattároló (NAS)

Kis-és középvállalkozásoknak ideális megoldás egy NAS szerver. A már a viszonylag olcsó NAS-ok is maximálisan kitudják szolgálni a kkv-k IT igényeit nem csak a fájlszerver esetében, de akár privát felhőtárhellyel, közös online dokumentumszerkesztővel, levelező szerverrel. A beszerzésben, telepítésben és üzemeltetésében állunk rendelkezésére.

05 Virtuális magánhálózat (VPN)

Több telephellyel rendelkező cégeknél sok esetben kell hogy egy hálózatban legyenek a vállalat gépei függetlenül attól, hogy milyen internet szolgáltatója van. A VPN szerver segítségével megoldható hogy a vállalat központi szerverét (vagy adott esetben bármely gépet) a különböző telephelyekről vagy az otthonról dolgozó kollégák elérjék.

VPN szerver
NAS szerver

06 0-24 órás felügyelet

Az IT rendszerekben elengethetlen a naplózás, ezért az általunk üzemeltetett gépeket csatlakoztatjuk a monitoring rendszerünkhöz. Segítségével már a gyanús eseményekből tudunk következtetni a valószínűsíthető meghibásodásokra, illetve felügyelni tudjuk a napi mentéseket.