Távsegítség
Kosár
Fiókom
3mk Drive & Charge autós tartó és töltő Black
Termék adatai

3mk Drive & Charge autós tartó és töltő Black

Cikkszám: 3MK487139
Autós tartó wireless töltővel, Univerzális
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
12 984 Ft
Instock
db

Automatikus beállítás
Kicsi, nagy, közepes - nem számít. A Drive & Charge™ tartó méretre és márkára való tekintet nélkül bármilyen telefonra illik. Az automatikus rögzítők tökéletesen alkalmazkodnak a tok méreteihez, garantálva az okostelefon teljes biztonságát vezetés közben. Fontos, hogy a tartó akkor is szilárdan tartja a telefont, amikor leállítja a motort. A Drive & Charge™ segítségével okostelefonja minden helyzetben biztonságban van!

Intelligens töltés
Lemerült az akkumulátor útközben? Soha többé, ha van Drive & Charge™. A tartó induktív töltéssel rendelkezik, akár 15 W teljesítményű, így korlátlanul használhatod az alkalmazásokat az autóban. Fontos, hogy az induktív töltőpanel hűtőrendszerrel rendelkezik, így a telefon nem melegszik fel a tartóban, és az akkumulátor folyamatosan tele van. Válassza a Drive & Charge™ - fejlett védelmet okostelefonja számára vezetés közben!

Optimális pozíció
A Drive & Charge™ segítségével telefonja mindig ott van, ahol szeretné. A tartó kétféle rögzítési móddal rendelkezik - egy csíptetővel és egy erős tapadókoronggal ellátott teleszkópos karral. Ezért a tartót a szellőzőnyílásba, a szélvédőre vagy a műszerfalra szerelheti. Ráadásul az elforgatható csap segítségével bármilyen szögben elhelyezheti telefonját a tartóban, míg a teleszkópos kar segítségével a legoptimálisabb pozícióba helyezheti telefonját. Értékeli az utazási kényelmet? Válassza a Drive & Charge™-t, hogy kényelmesen és biztonságosan használhassa telefonját vezetés közben.

Gyors telepítés és eltávolítás
A Clean&Use™ technológia lehetővé teszi a tartó gyors és ismételt áthelyezését. A tapadókorong anyaga a tartó gyakori áthelyezése ellenére sem veszíti el tapadási tulajdonságait. A kényelmes szelepgomb lehetővé teszi, hogy a tartó könnyen lecsatolható és visszatolható legyen a szélvédőre vagy a műszerfalra. Egy kattintás és kész. A Drive & Charge™ segítségével telefonja mindig ott van, ahol szeretné.


Gyártó: 3mk
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned