Távsegítség
Kosár
Fiókom
3mk Hyper Car FM Transmitter Black
3mk Hyper Car FM Transmitter Black
3mk Hyper Car FM Transmitter Black
3mk Hyper Car FM Transmitter Black
Termék adatai

3mk Hyper Car FM Transmitter Black

Cikkszám: 3MK464581
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
6 119 Ft
Instock
db

A legmagasabb hangminőség
Hogyan teheti még élvezetesebbé az utazást? Kedvenc zenéjének lejátszásával. A Hyper Car FM adóvevőnek köszönhetően telefonjáról zenét játszhat le autója audiokészülékén. A készülékben a legkorszerűbb megoldást alkalmaztuk, hogy a terjedő hang mindig tiszta és egyenletes legyen. Nincs statikus és egyéb zavaró jelenség kedvenc zeneszámainak hallgatása közben - ezt garantáljuk! Válassza a legmagasabb minőséget, hogy az autós utazás teljesen kényelmes legyen a zene ritmusában.

Maximális használati kényelem
A biztonság vezetés közben nagyon fontos. Nem szeretnénk, ha az adóvevő elvonja a figyelmét vezetés közben. Ezért összpontosítottunk a maximális használati kényelemre. Az intuitív egykezes kezelés, a világos, de nem tolakodó kijelző és a kihangosító készlet garantálja, hogy az adóval történő zenehallgatás biztonságos és kényelmes legyen. Telepítse a készüléket, párosítsa a telefonjával, játssza le kedvenc zenéjét, és már indulhat is.

Mindig teljes akkumulátor
Adónknak köszönhetően anélkül hallgathat zenét, hogy attól kellene tartania, hogy lemerül az akkumulátora. A készülék USB-porttal rendelkezik a telefon 30 W-os töltéséhez. Egyszerre vezethet, hallgathat zenét és töltheti telefonját. Még a leghosszabb utazás is élvezetessé válik. A Hyper Car FM Transmitterrel mindig teljesen feltöltött telefonja és szellemi kényelme van kedvenc ritmusaival.

A Led fénnyel sötétben is láthatsz
Van egy különlegességünk az éjszakai vezetők számára - a Led Light funkció, amely megkönnyíti a telefonod csatlakoztatását az adóhoz a sötétben. Nem kell levennie a szemét az útról, hogy feltöltse a telefon akkumulátorát. Az autós FM adóval hallgathatja kedvenc zenéjét, és az utazás biztonságos és kényelmes lesz.


Gyártó: 3mk
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned