Távsegítség
Kosár
Fiókom
3mk Hyper Charger PowerMax 100W White
3mk Hyper Charger PowerMax 100W White
Termék adatai

3mk Hyper Charger PowerMax 100W White

Cikkszám: 3MK527255
Adapter, 2xUSB-A, 4xUSB-C, 5V/9V/12V/15V/20V, 5A, 100W, QC, PD, White
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
32 540 Ft
Instock
db

Az egyetlen ilyen termék a piacon
A világon először, a hatalmas 100W-os teljesítmény találkozik a vezeték nélküli töltéssel egy innovatív Hyper Charger PowerMax 100W ™ asztali töltőben! Ez az egyetlen ilyen teljesítményű töltő a piacon. USB-kábel segítségével akár 6 különböző mobilkészüléket is csatlakoztathat hozzá, és a 7. készüléket kényelmesen, vezeték nélkül töltheti.

Több eszköz gyors töltése
A Hyper Charger PowerMax 100W ™ töltőn akár 6 USB portot is talál: 4xUSB-C és 2xUSB-A, amelyekhez csatlakoztathatja eszközeit: okostelefonokat, nagyméretű laptopokat, fejhallgatókat és egyéb eszközöket. Mindegyikük teljes sebességgel töltődik. A 2 USB-C bemenet rekordmennyiségű, 100W-os teljesítményt nyújt, így az akkumulátor 100%-os töltöttségének elérése percek kérdése. A töltő gyorstöltéssel működik.

Félelmetes teljesítmény elegáns formában
Egy 100W-os töltőállomásnak ennyi eszközhöz nagynak és nehéznek kell lennie? A Hyper Charger PowerMax 100W™ töltő nem! Sikerült az erőteljes töltőteljesítményt - vezetékes és induktív - meglepően kompakt, karcsú formába foglalni. A töltő elegánsan és modernül néz ki. Kevés helyet foglal el az asztalon. Ráadásul karcsú és könnyű, így kényelmesen hordhatja a táskájában vagy a hátizsákjában, hogy bármilyen körülmények között hozzáférjen az áramforráshoz.

Biztonságos, tartós és tűzálló
A Hyper Charger PowerMax 100W™ töltő prémium minőségű PC műanyagból készült, tartós és tűzálló. Fejlett biztonsági rendszerekkel védelmet nyújt a túlterhelés, túlfeszültség, túláram és rövidzárlat ellen. Automatikusan érzékeli a rövidzárlat veszélyét, és leállítja a töltést.


Gyártó: 3mk
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned