Távsegítség
Kosár
Fiókom
3mk MagSynergy 10000mAh Powerbank Black
3mk MagSynergy 10000mAh Powerbank Black
3mk MagSynergy 10000mAh Powerbank Black
3mk MagSynergy 10000mAh Powerbank Black
Termék adatai

3mk MagSynergy 10000mAh Powerbank Black

Cikkszám: 3MK497381
10000mAh, Wireless
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
22 316 Ft
Instock
db

MagSafe teljes teljesítményen
Töltse iPhone készülékét kábel nélkül - gyorsan, kényelmesen és stílusosan! A MagSynergy™ powerbank MagSafe vezeték nélküli töltéssel rendelkezik, és kompatibilis a Qi-szabvánnyal. Zökkenőmentes és 100 %-ban biztonságos induktív töltést biztosít, akár 15 wattos teljesítménnyel.

Az extra erős mágnes stabilan tartja az iPhone-t bármilyen helyzetben. Helyezze el és töltse fel. Egyszerűen.

Két készüléket tölthet egyszerre
Vezeték nélküli töltési lehetőség nélkül szeretné tölteni okosóráját, fejhallgatóját, telefonját vagy táblagépét? Nem probléma! A MagSynergy™ készüléken egy további portot találsz USB-C kábellel történő töltéshez. Egyszerre két eszközt tölthetsz - az egyiket vezeték nélkül a MagSafe technológiával, a másikat pedig kábellel csatlakoztatva. Mindkettőt optimális teljesítménnyel.

Gyors energia-visszatáplálás
A MagSynergy™ segítségével nem pazarolsz órákat arra, hogy várj a teli akkumulátorra. A powerbank támogatja a Power Delivery szabványú eszközök gyors töltését. Utazáskor nélkülözhetetlen kütyü. Segítségével olyan helyeken is kapcsolatban maradhatsz a világgal, ahol nincs hozzáférés áramhoz. Az akkumulátor lehetővé teszi például az iPhone 12 készülék kétszeri teljes feltöltését.

Új technológiákkal felvértezve
A MagSynergy™ egy prémium szintű technológiával épített powerbank. Minőségét CE, ROHS és EMC tanúsítványok igazolják. A könnyű és tartós, akár 10 000 mAh kapacitású lítium-polimer cellákat sikerült elegáns, modern dizájnba foglalni. Az alumínium burkolat hatékonyan vezeti el a hőt, növeli a sérülésekkel szembeni ellenállást és hosszú időn keresztül biztosítja az esztétikus megjelenést.

Akkumulátor ellenőrzés alatt
A beépített LED-kijelző jelzi a MagSynergy™ aktuális töltöttségi szintjét. Ha a powerbank lemerül, a nagy sebességű USB-C csatlakozással rekordidő, mindössze 180 perc alatt töltheti fel az akkumulátort 0%-ról 100%-ra egy 35 W-os töltővel. A Pass Through technológiának köszönhetően egyszerre töltheti a powerbankot és töltheti telefonját.

Intelligens töltés
Ne aggódj iPhone-od biztonsága miatt. A MagSynergy™-t intelligens áramellátás-szabályozó rendszerrel szereltük fel. A powerbank automatikusan a csatlakoztatott készülékhez igazítja a töltési kapacitást. Ez több szinten is biztonságot nyújt. Többek között véd a túltöltés, a túlfeszültség, a túlkisülés, a magas és fordított feszültség, valamint a túlmelegedés ellen.

Gyártó: 3mk
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned