Távsegítség
Kosár
Fiókom
3mk PowerHouse 20000mAh Powerbank Black
3mk PowerHouse 20000mAh Powerbank Black
3mk PowerHouse 20000mAh Powerbank Black
3mk PowerHouse 20000mAh Powerbank Black
Termék adatai

3mk PowerHouse 20000mAh Powerbank Black

Cikkszám: 3MK527224
20000mAh
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
11 947 Ft
Instock
db

3 készülék és egy powerbank egyidejű töltése
Hiányzik a konnektor, és fel kell töltenie telefonját, okosóráját és fejhallgatóját? A többportos powerbank PowerHouse™ nem kényszeríti Önt választásra. A Multi-Charge technológiának köszönhetően egyszerre 3 eszközt tölthetsz fel és egyszerre újíthatod meg a powerbank energiáját - gyorsan és biztonságosan. Ez a tökéletes választás azoknak, akik több mobileszközt használnak intenzíven, és hordozható, hatékony, mindig feltöltött áramforrásra van szükségük.

Ne várjon arra, hogy visszatérjen az áram
A PowerHouse™ segítségével nem kell órákat várnia a teljes akkumulátorra. A Powerbank olyan gyors és hatékony töltési technológiát kínál, mint az akár 22,5 W-os Quick charge 3.0 és a 20 W-os Power Delivery, így azonnal feltöltheti telefonját, táblagépét vagy óráját. A PowerHouse™ nélkülözhetetlen kütyü utazáskor és hosszabb ideig tartó munkavégzéskor olyan helyeken, ahol nincs áramellátás. Segít fenntartani a mobilitást minden helyzetben. Lehetővé teszi, hogy okostelefonját 3-szor teljesen feltöltse.

Érezze magát igazán biztonságban
A Pass-Through technológiának köszönhetően teljesen biztonságosan megújíthatja a powerbank energiáját, és egyszerre 3 mobilkészüléket tölthet fel. A PowerHouse™-t fejlett energiavezérlő rendszerrel szereltük fel. A powerbank automatikusan kiválasztja a csatlakoztatott készülékek töltési teljesítményét, így több szinten is garantálja a biztonságot.

Érezze magát igazán biztonságban
A Pass-Through technológiának köszönhetően teljesen biztonságosan megújíthatja a powerbank energiáját és egyszerre 3 mobilkészüléket tölthet. A PowerHouse™-t fejlett energiavezérlő rendszerrel szereltük fel. A powerbank automatikusan kiválasztja a csatlakoztatott készülékek töltési teljesítményét, így több szinten is biztonságot nyújt.

Hordozhatja örömmel
Mindezt, valamint a nagy hatékonyságú, akár 20 000 mAh kapacitású lítium-polimer akkumulátort kompakt, minimalista formába zártuk. A PowerHouse™ elegánsan és A PowerHouse™ elegánsan és korszerűen néz ki, és elég könnyű és kicsi ahhoz, hogy elférjen a zsebében. Bárhol is legyen, és bármit is csináljon, megbízható áramforráshoz juthat.


Gyártó: 3mk
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned