Távsegítség
Kosár
Fiókom
ACT AC2135 USB-C Charger 35W with Power Delivery PPS and GaNFast White
ACT AC2135 USB-C Charger 35W with Power Delivery PPS and GaNFast White
Termék adatai

ACT AC2135 USB-C Charger 35W with Power Delivery PPS and GaNFast White

Cikkszám: AC2135
Adapter, 1xUSB-C, 20V, 1,75A, 35W, PD, White
Garancia: 60 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
5 711 Ft
Instock
db

Töltse okostelefonját, táblagépét vagy MacBook Air készülékét az AC2135 USB-C 35 W-os töltővel. Az AC2135 Power Delivery PPS funkcióval rendelkezik a hatékony töltés érdekében. Ez a nagy teljesítményű, mégis kompakt USB-C töltő könnyen hordozható, és Apple és Android okostelefonokkal/tabletekkel, valamint MacBook Air készülékekkel működik. A töltő automatikusan leállítja a töltést, ha az akkumulátor megtelt.   

Működik Apple és Android okostelefonokkal és táblagépekkel
Csatlakoztassa Android okostelefonját/tabletét vagy a legújabb generációs iPhone/iPad-et az ACT 35W-os USB-C gyorstöltőhöz, hogy mindössze 30 perc alatt 70%-ra töltse fel készülékét. Az AC2135 használható a legújabb generációs Apple MacBook Air töltésére.

Power Delivery PPS
Az AC2135 töltő támogatja a Power Delivery PPS (programozható tápegység) technológiát. A PPS további töltési profilok hozzáadásával biztosítja a készülék leghatékonyabb töltését. A töltés dinamikusan igazodik a készülék igényeihez. A hatékony töltés kevesebb hőt termel és meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát.

GaNFast technológia: kompakt, mégis nagy teljesítményű
Az AC2135 USB-C töltő gyors töltésű GaNFast technológiával rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy félvezetőként Gallium-nitridet használnak. Ez hatékony és nagy teljesítményt eredményez egy kompakt házban, minimális hőleadással.,

Gyártó: ACT
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned