Távsegítség
Kosár
Fiókom
Akyga AK-USB-36 100W USB 2.0 type C cable 0,5m Blue
Akyga AK-USB-36 100W USB 2.0 type C cable 0,5m Blue
Akyga AK-USB-36 100W USB 2.0 type C cable 0,5m Blue
Termék adatai

Akyga AK-USB-36 100W USB 2.0 type C cable 0,5m Blue

Cikkszám: AK-USB-36
USB kábel, USB-C, USB-C, USB2.0, Male/Male, 0,5m, Blue, Töltő és adatkábel, Szövetborítás
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Raktáron
1 680 Ft
Instock
db

Az Akyga AK-USB-36 kábel egy USB-C kábel, amelyet az eszközök gyors töltésére terveztünk. A kiváló minőségű anyagok, amelyekből készült, lehetővé teszik, hogy 100 wattos teljesítménnyel töltsön. Ez biztosítja, hogy okostelefonod vagy laptopod akkumulátora a legtöbb PD-töltő által biztosított maximális teljesítménnyel töltődjön. Kiváló választás, ha szüksége van készülékei gyors és hatékony töltésére. Ráadásul a készülékben alkalmazott E-Mark technológia biztosítja, hogy még a nagy mennyiségű energia is biztonságosan és ellenőrzött módon kerül átvitelre. Így szinte bármilyen USB Type-C porttal rendelkező mobil eszközt könnyedén tölthetsz egyetlen kábellel.

Az AK-USB-36 USB-C kábel további előnye a rövid, mindössze 0,5 m-es hossza, ami a tartós nejlonfonattal együtt ideális az eszközök útközbeni töltéséhez. A rövid, rugalmas kábel megkönnyíti a hordozható powerbank használatát, míg az erős fonat megakadályozza a kopást, és így növeli a kábel élettartamát.

A kábel kompatibilis a Power Delivery (PD), Quick Charge (QC), Samsung (AFC), Huawei (FCP/SCP) és Apple (2,4 A) töltőkkel.

Gyártó: Akyga
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned