Távsegítség
Kosár
Fiókom
Amazon Kindle (2022) 6" E-book olvasó 16GB Blue
Amazon Kindle (2022) 6" E-book olvasó 16GB Blue
Amazon Kindle (2022) 6" E-book olvasó 16GB Blue
Amazon Kindle (2022) 6" E-book olvasó 16GB Blue
Termék adatai

Amazon Kindle (2022) 6" E-book olvasó 16GB Blue

Cikkszám: CF64528
16GB, 6", Csatolófelület: USB Type-C/WiFi/Bluetooth, Háttérvilágítással, 157,8x108,6x8mm
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Raktáron
50 694 Ft
Instock
db

Vidd magaddal a történetedet
Ismerje meg a Kindle-t, most továbbfejlesztett, nagy felbontású kijelzővel, kétszeres tárhellyel, USB-C töltéssel és hosszabb akkumulátor-üzemidővel. A beépített állítható elülső lámpa és az újonnan hozzáadott sötét mód funkció lehetővé teszi, hogy a nap bármely szakában kényelmesen olvashasson bent és kint.

Javítsa az olvasást
Élvezze az élesebb szöveget és képeket. A továbbfejlesztett, 300 ppi-s, nagy felbontású, tükröződésmentes kijelző több mint háromszor annyi pixelt tartalmaz, mint az előző generáció.

Bármilyen környezetben kényelmesen olvashat
A tükröződésmentes kijelző valódi papírként olvas, még közvetlen napfényben is. Állítsa be az elülső megvilágítású kijelzőt, és most a sötét módban egyszerűen fordítsa meg a szöveg színét a kényelmesebb olvasási élmény érdekében éjjel-nappal.

Zavartalan olvasás
Az üzenetek, e-mailek és a közösségi média megszakítása nélkül elveszítheti magát a történetben.

Olvass tovább
Most meghosszabbított akkumulátor-üzemidővel. Egyetlen USB-C-feltöltés akár 6 hétig is kitart. Az akkumulátor élettartama a használattól függően változhat.

Masszív kiválasztás
Az új történetek megtalálása még soha nem volt ilyen egyszerű a Kindle segítségével. A Kindle Unlimited segítségével korlátlan hozzáférést kap több mint 2 millió címhez, több ezer hangoskönyvhöz és még sok máshoz. A Prime-tagok a Prime Reading segítségével e-könyvek, hangoskönyvek, magazinok és képregények forgó katalógusához férhetnek hozzá. Élvezze a Kindle Exkluzív címek elérését, amelyeket sehol máshol nem talál.

Jobb együtt
Az Amazon által tervezett, hogy tökéletesen illeszkedjen a Kindle-hez, ezek a vékony, testhezálló borítók biztonságosan rögzíthetők és visszahajthatók, hogy egykezes olvasni lehessen. Automatikusan alvó állapotba helyezik az eszközt, ha becsukják, és felébresztik kinyitáskor, így könnyen visszatérhet a történethez.


Gyártó: Amazon
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned