Távsegítség
Kosár
Fiókom
ANKER Eufy SmartTrack Link (2-Pack) Black
ANKER Eufy SmartTrack Link (2-Pack) Black
ANKER Eufy SmartTrack Link (2-Pack) Black
ANKER Eufy SmartTrack Link (2-Pack) Black
Termék adatai

ANKER Eufy SmartTrack Link (2-Pack) Black

Cikkszám: E87B0011
Okos nyomkövető, Apple kompatibilis
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
21 323 Ft
Instock
db
Működik az Apple Find My: Csak használja az előre telepített Find My alkalmazást, és adja hozzá a SmartTrack Linket az elemek fülhöz. Ezután az Apple több millió eszközből álló hálózatának segítségével bárhol a világon megtalálhatja.
Megkeresheti a telefonját csendes üzemmódban: Ne tépje szét a lakását a telefonja keresésével. Egyetlen dupla koppintással megcsörren a telefonod - még néma üzemmódban is.
Ingyenesen hátrahagyott figyelmeztetések: Az eufy Security alkalmazáson keresztül az azonnali hátrahagyott tárgyakra vonatkozó figyelmeztetésekkel elkerülheted, hogy eleve elveszítsd a holmidat - ráadásul díjmentesen.
Mindig kapcsolatban van a tárgyával: Ha valami elveszett, a Link QR-kódján keresztül mindig kapcsolatban van vele. Aki megtalálja a tárgyadat, az csak az általad megosztott elérhetőségi adatokat tudja beolvasni és látni.
Ossza meg barátaival és családtagjaival: Az eufy Security alkalmazással másokkal is közölheti tárgyai helyét.
Nem maradhat le a riasztásról: A Link olyan hangos riasztást ad ki, hogy akkor is hallja, ha a tárgy le van takarva vagy a szomszéd szobában van.
Vízálló, cserélhető CR2032 elemmel: Link vízálló bevonatának köszönhetően biztonságban van - még akkor is, ha az esőben hagyja. És cserélhető elemmel van ellátva, amely akár egy évig is kitart.

Gyártó: ANKER
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned