Távsegítség
Kosár
Fiókom
Aopen QF13
Aopen QF13
Aopen QF13
Aopen QF13
Termék adatai

Aopen QF13

Cikkszám: MR.JWD11.001
LCD, 1920x1080, 280ANSI Lumen, 1000:1, Bluetooth
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
103 447 Ft
Instock
db

Tűz legenda QF13
Vigye magával prezentációit az AOPEN Fire Legend QF13 hordozható projektorral. Vetítsen filmeket, tartson megbeszéléseket, nézzen tévét és még sok mást szinte bárhonnan a projektor kényelmes hordozható fogantyújával, beépített Bluetooth hangszórójával és 280 ANSI lumenes fényerejével.

280 ANSI lumen
Magabiztos vetítés gyenge megvilágítású helyiségekben vagy sötét kültéri környezetekben

FHD felbontás
A 100 hüvelykes, 1080p Full HD felbontású, tiszta szépségű kép olyan valósághűnek tűnik, hogy megesküdne rá, hogy az ablakon néz ki. 280 ANSI Lumenes fényerejének köszönhetően ez a projektor 280 ANSI Lumenes fényereje.

Acer TrueHarmony
Tapasztalja meg a továbbfejlesztett hangteljesítményt az Acer TrueHarmony segítségével. Élvezze a gazdagabb, élethűbb hangzást, és tolja ki audio tartalmait a határig a minőség feláldozása nélkül.

Hordozható fogantyú
Válassza meg, hogy mikor és hova vigye magával a projektorát a hordozófogantyúnak köszönhetően, így könnyedén szállíthatja a készüléket különböző helyszínekre.

Kényelmes távoli rögzítés
Helyezze és tárolja a projektor távirányítóját közvetlenül magán a készüléken a beépített tartó segítségével.

Akár 100 000 órás élettartam
Használja ezt a kivetítőt olyan gyakran és olyan sokáig, ameddig csak szeretné. A 100 000 órás élettartamnak2 köszönhetően egyhamar nem lesz szüksége cserére.

Változtatható frissítési sebesség
Szüntesse meg a képernyő villódzását és szakadását a simább vizuális élmény érdekében, amikor tartalmát egy változó frissítési frekvenciára képes projektorral mutatja be.

Környezetbarát LED fényforrás
Legyen biztonságosabb és környezetbarátabb. A higanymentes LED-es fényforrás használatával kevesebb hulladékot termel.

Beépített Bluetooth hangszóró
Élvezze tartalmait bárhol anélkül, hogy külön hangszóróra lenne szüksége. Adja meg a hangot a beépített Bluetooth hangszóró teljes, élénk hangjával, és gondoskodjon arról, hogy filmjei életre keljenek, dalai mélyebbek legyenek, a játékok pedig érdekesebbek.

Kategória: LCD
Gyártó: Aopen
Fényerő: 280 ANSI Lumen
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned