Távsegítség
Kosár
Fiókom
APC SRT8KXLI Smart-UPS On-Line LCD 8000VA UPS
APC SRT8KXLI Smart-UPS On-Line LCD 8000VA UPS
Termék adatai

APC SRT8KXLI Smart-UPS On-Line LCD 8000VA UPS

Cikkszám: SRT8KXLI
6xIEC C13 , 8000VA, 8000W, LCD, RJ11/RJ45, USB
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
3 894 175 Ft
Instock
db

Csatlakozók:
8 IEC 320 C13
4 IEC 320 C19


Tulajdonságok:

10/100 BaseT csatlakozás - Hálózatra köti az eszközt 10 vagy 100 BaseT csatlakozással
Értesítés az akkumulátor hibájáról - Az akkumulátorok időben küldött hibaelemzése lehetővé teszi a megelőző karbantartást
Zöld üzemmód - Szabadalmaztatott működési mód, mellyel kikerüli azokat az elektromos komponenseket, amelyek jó tápellátás esetén nincsenek használatban, anélkül biztosítva ezáltal a nagyon magas működési hatékonyságot, hogy bármiféle védelemről le kellene mondani.
Grafikus LCD-kijelző- Szövegek és magyarázó ábrák, melyek a használat módját, a rendszerparamétereket és a riasztásokat ismertetik.
Elérhetőség:

Automatikus belső elkerülő áramkör - Hálózati tápellátást biztosít a csatlakoztatott berendezésekhez az UPS túlterhelése vagy hibája esetében.
Skálázható futásidő - Szükség szerint a futásidő gyors bővítése.
Intelligens akkumulátor kezelés - Intelligens, precíziós töltés segítségével maximalizálja az akkumulátor teljesítményét, élettartamát és megbízhatóságát.
Üzem közben cserélhető akkumulátorok - Folyamatos, megszakítás nélküli tápellátást biztosít, mialatt az akkuk cseréje folyik
Automatikus újraindítás az UPS leállása után - A csatlakoztatott berendezés automatikus elindítása a hálózati tápellátás helyreállásakor.
Hőkompenzációs akkumulátortöltés - Az akkumulátor tényleges hőmérséklete alapján a töltőfeszültség szabályozásával meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát.

Gyártó: APC
Teljesítmény: 8000 VA
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned