Távsegítség
Kosár
Fiókom
Apeman H45 Trail Camera
Termék adatai

Apeman H45 Trail Camera

Cikkszám: H45
LCD2,4", JPEG, 16MP, AVI, FULL HD, MicroSD/MicroSDHC, IP66, 600g, 136x97x67mm
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
33 402 Ft
Instock
db

16 MP FELBONTÁS
A hiteles, 16 MP-es felbontás színes és élénk fényképeket készít, így a vadon élő állatok mesés pillanatait élvezheti. És az összes részletet teljesen bemutatják előtted.

1080P HD VIDEÓ
Az 1080P HD videó teljesen és egyértelműen rögzít minden lenyűgöző képet az objektív előtt, nappal és éjszaka is, így páratlan látványt nyújt.

SZUPER ÉJSZAKAI LÁTÁS
A Super LED infravörös érzékelő és a Low Glow PIR technológia hitelesen figyeli az éjszakai mozgást, így olyan, mint egy elf a sötét éjszakában!

IP66 VÍZÁLLÓ
Az IP66-os vízálló kialakítás egyszerű konfigurációval és megbízhatósággal rendelkezik, amelyre a mindennapi vadászok számíthatnak. Esős ​​évszakban is tud rögzíteni, és az érzékeny PIR érzékelés bármilyen helyzetre alkalmas.

VILLÁM KIINDÍTÓ SEBESSÉG
A villámkioldó sebessége miatt ez a vadkamera ritkán hagy ki bármilyen mozgást, amely előtte történik, így gyors és pontos rögzítést biztosít minden észlelt mozgásról felvétel előtt.

BARÁT MŰKÖDÉS ÉS BEVEZETŐ SZINT
A könnyen használható kezelőfelület és a teljes funkciók lehetővé teszik, hogy könnyedén meghatározza a kamerát, micsoda evangélium az új felhasználó számára! Az APEMAN H45 vadkamera a legjobb választás.

Gyártó: Apeman
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned