Távsegítség
Kosár
Fiókom
Apple Watch Ultra 2 v2 Cellular 49mm Black Titanium Case with Black Trail Loop S/M
Apple Watch Ultra 2 v2 Cellular 49mm Black Titanium Case with Black Trail Loop S/M
Termék adatai

Apple Watch Ultra 2 v2 Cellular 49mm Black Titanium Case with Black Trail Loop S/M

Cikkszám: MX4U3
Kijelző mérete: 1,92", iOS, 2-4 nap, Vízálló, 10 ATM, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, Gyroscope, NFC, Pulzusmérő, Gyorsulásmérő, Üzenet és hívás kezelése, Mikrofon, Alvás figyelés, Magasságmérő, Elégetett kalória kijelzés, Zene vezérlése, Tok mérete: 49x44x14,4mm
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
432 775 Ft
Instock
db

Új bevonat. Új csúcsok.

Az Apple Watch Ultra 2 ideális karóra sportolásra és kalandra – már új, lenyűgöző fekete titántokkal is elérhető. Speciális környezetben is hihetetlenül pontos GPS-szel, egyéni úszásedzésekkel és fejlett kapcsolattartási, egészségfigyelő és biztonsági funkciókkal megújítja a mindennapjaidat.

Dizájn
Ideális karóra sportolásra és kalandra. Már szaténfényű fekete színben is.

Túlélő típus.
Az Ultra 2 jól bírja a szélsőségeket. Már fekete titán változatban is kapható. A legextrémebb körülményekre tervezett 49 mm-es tokja EN13319 minősítéssel rendelkezik, ami a búvár­kiegészítőkre vonatkozó nemzetközileg elismert szabvány.

Villámgyors műveletek a legjobb helyen.
A testre szabható Művelet gombbal precízen vezérelheted az edzésindítást, a szegmensek jelölését és az intervallum­váltásokat.

Nagypályás üzemidő.
Bármerre is jársz, megnyugtató, ha nem kell aggódnod az akkumulátor miatt. Az Ultra 2 hosszabb ideig bírja a fokozott igénybevételt, így te is a maximumot hozhatod ki magadból.

Precíziós kétfrekvenciás GPS
Emeld új szintre az edzésélményt hihetetlenül pontos GPS-adatokkal.

Futás
Fuss okosabban fejlett mérőszámokkal és edzésterhelési kalkulációval.
Adatok az új személyes csúcsokért. Az Apple Watch Ultra 2 segít okosabban edzeni, hogy gyorsabban jöhessenek az eredmények. Hihetetlenül pontos GPS működik a kezeden – köszönhetően a precíziós kétfrekvenciás GPS korszerű műhold- és jel­feldolgozási modelleknek, egyedi helyzet­meghatározási algoritmu­soknak és az Apple Térképek adatainak. Ráadásul fejlett mérőszámok segítenek, hogy a legnagyobb megterhelés közben is szárnyalhass.

Kerékpározás
Kövesd az edzéseidet élő tevékenységként az iPhone-odon. Csatlakoztass teljesítmény­mérőt, és láthatod a funkcionális küszöbteljesítményed.

Testre szabható Művelet gomb
A testre szabható Művelet gombbal precízen vezérelheted az edzésindítást, a szegmensek jelölését és az intervallum-váltásokat.

Úszás
Testmozgás egyéni edzésekkel, ahogy te szeretnéd.

Túrázás
Offline térképekkel az órádon könnyen tájékozódhatsz a csuklódról.

Akkumulátor
Akár 36 órás üzemidő normál használat mellett. Akár 72 óra normál használat Alacsony töltöttségű módban.

Búvárkodás
Az Oceanic+ appal az Ultra 2 nagy tudású búvár­komputerré válik.

Egészség.
Többet látsz. Többet tudsz.
Minél több információd van, annál megalapozottabb döntéseket hozhatsz. A fejlett funkciók, mint az új Vitális jelek app, nagyobb rálátást adnak a napi egészségi állapotodra. Az adataid pedig mind­végig biztonságban és védve vannak. Sok más innováció mellett az Apple Watch Ultra 2-vel minden eddiginél komplexebb egészségmutatók állnak rendelkezésedre.

Intelligens megoldások a kapcsolat­tartásra. Intelligens pakli.

A widgetek automatikusan megjelennek a hely, az idő és egyéb aktualitások függvényében.

Élő tevékenységek.
Naprakész információkat kaphatsz a tevékenységed és az érdeklődési köröd alapján, például az Uber várható érkezéséről.

Fordító.
Amikor más nyelvterületre utazol, az Ultra 2-n intelligens javaslatként megjelenik a Fordító widget. A kiejtés latin betűs átírással olvasható, és különféle nyelveket tölthetsz le az órádra. Így magaddal viheted a világot.

Precíziós keresés.
A második generációs ultraszélessávú chip lehetővé teszi az iPhone 15 és újabb telefonok precíziós keresését. Fizikai jelzésekkel kiegészítve mutatja a hozzávetőleges távolságot és irányt a telefonodhoz.

Apple Pay.
Az Apple Payjel közvetlenül az órádról fizethetsz szinte bármilyen vásárlásnál, a Tárcádba pedig akár a beszálló­kártyád is elteheted.

Mobilhálózattal, szabadon. Hívások és üzenetek.
Az összes Apple Watch Ultra 2 mobilhálózatos. Mobil-előfizetéssel szinte bárhol elérhető lehetsz – még akkor is, ha épp az iPhone-od nélkül mentél futni.

Zene.
Kedvenc zenéidet, pod­castjaidat és hangos­könyveidet akár a hegyekben vagy az edző­teremben is streamel­heted.

Helyzetjelentés.
Sötétedés után indulnál futni? A Helyzetjelentés funkció ügyel rád az edzés alatt, és amikor befejezted a futást, automatikusan értesíti azt, akit erre kiválasztottál.

Szíjak | Fejezd ki magad sokszínűen.
Új anyagok, új stílusok, új színek, új karbonsemleges kombinációk. További tájékoztatás a jogi nyilatkozatokban. Újítsd meg a stílusod az Apple Watch-szíjak legújabb kollekciójából.

Gyártó: Apple
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned