Távsegítség
Kosár
Fiókom
Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49mm Titanium Case with Orange Alpine Loop (M)
Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49mm Titanium Case with Orange Alpine Loop (M)
Termék adatai

Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49mm Titanium Case with Orange Alpine Loop (M)

Cikkszám: MQFL3
Kijelző mérete: 1,92", iOS, 2-4 nap, Vízálló, WR100, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, Gyroscope, NFC, Pulzusmérő, Gyorsulásmérő, Üzenet és hívás kezelése, Mikrofon, Alvás figyelés, Magasságmérő, Elégetett kalória kijelzés, Zene vezérlése, Tok mérete: 49x44x14,4mm
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
378 109 Ft
Instock
db

Bemutatjuk csúcsteljesítményű óránkat azoknak, akik új csúcsokra törnek.

Kaland vágyóknak.
Megérkezett minden idők legmasszívabb és legsokoldalúbb Apple Watch-a. Robusztus titántokkal, kétfrekvenciás precíziós GPS-szel, akár 36 órás üzemidővel, a mobilhálózati kapcsolat szabadságával és három speciális szíjjal a legkülönfélébb sportok legelszántabb rajongóinak.

Dizájn
Bravúros tervezés.

Masszívnak tűnik. | Mert az is.

Célunk egy első osztályú sportóra megalkotása volt, ezért minden részletét precíz odafigyeléssel alakítottuk ki, hogy páratlan teljesítményt nyújthasson. A korrózióálló titántok a kényelmes súly és a masszív kialakítás tökéletes ötvözete. Az új megjelenésű tok a lapos zafírkristály köré emelkedve védi az előlap széleit az ütődésektől. A Digital Crown méretét meg­növeltük, az oldalsó gomb pedig kissé kiemelkedik a tokból, így kesztyűben is könnyebb a használatuk.

Útjelző számlap Éjszakai üzemmóddal.

A kifejezetten az Apple Watch Ultrához készült Útjelző számlapon nyolc komplikáció is elfér, a számkört pedig aktív iránytűre cserélheted. Gyengébb látási viszonyok között a Digital Crown elforgatásával aktiválhatod az Éjszakai üzemmódot – ekkor a számlap élénk, piros körvonalakkal jelenik meg.

Akció indul.
Az új Művelet gomb gyors, fizikai irányítási lehetőséget kínál számos különböző funkcióhoz. Vezérelheted vele az edzéseidet, útpontokat jelölhetsz meg az Iránytűben, vagy akár merülést is indíthatsz – csak rajtad múlik, mit hozol ki belőle.


Minden nagyon a helyén van.
Hasznos és sokoldalú eszköz, amely mindig veled lehet. Az Apple Watch Ultra hihetetlen tudást sűrít kompakt méretbe.

Az aksi is jól bírja a tempót.
Senki sem szeretne egy hátizsákos túra második napján, a triatlon utolsó szakaszán, vagy épp egy korallzátonynál búvárkodva az akkumulátor miatt aggódni. A minden eddiginél hosszabb üzemidővel azonban szinte bármibe belefoghatsz – az órád végig kitart.

Túrázás, futás, merülés. Mindhez van egy szíjunk.
Egy bármilyen sportolónak ideális sportóra megalkotásához egyedi megközelítésre volt szükség. Ezért a kőkemény túrák, az állóképességi és a vízi sportok rajongóinak szánt speciális szíjakra épp olyan kiemelt figyelmet fordítottunk, mint magára az órára.


Állóképesség
Még tovább. Még messzebbre.
Akár újrakezded a futást, akár 10 kilométeres vagy ultramaratoni távra készülsz, a kihívások keresése és a fizikai korlátaid próbára tétele nem minden­napi elszántságról tanúskodik. Az Apple Watch Ultrára számíthatsz a határaid feszegetésében.

Erőt adó számok.
Ha sportolóként fejlődni szeretnél, pontos adatokra és rálátásra van szükséged a teljesítményeddel kapcsolatban. A megújult Edzés app új mérőszámokat és nézeteket kínál, így minden információ a rendelkezésedre áll majd az egyéni rekordjaid megdöntéséhez. A nagyobb kijelzőn pedig akár hat mérőszámot is megjeleníthetsz egyszerre.

Egy igazán élenjáró GPS.
Akár városi utcákon, akár a természetben edzel, egy kiemelkedően pontos mérőszámokra vágyó sportoló­nak elengedhetetlen a megbízhatóan működő GPS. Az Apple Watch Ultra új kétfrekvenciás precíziós GPS-rendszere még a legnagyobb kihívást jelentő helyeken is elképesztően pontos.

Terep pánt. Hosszú távú kényelem.
Könnyű, vékony és flexibilis. Az egyszerű, tépőzáras rögzítéssel gyorsan állíthatsz rajta edzés közben. A szövet extra rugalmasságának köszönhetően pedig könnyen az optimális méretre igazíthatod.

Kalandsportok
Messzebb. Feljebb. Vissza. És újra.
Az extrém körülményekre, nagy tengerszint feletti magasságokra és szélsőséges hőmérsékleti viszonyokra tervezett Apple Watch Ultra egy elképesztően sok­oldalú eszköz, amelyre a legkalandosabb felfedező útjaidon is számíthatsz. És hazajutni is segít.

Iránytű, újratervezve.
Egy pontos iránytű épp olyan nélkülözhetetlen, amikor a vadonban barangolsz, mint egy kényelmes túrabakancs. Az újratervezett Iránytű alkalmazás vadonatúj nézetekkel és funkciókkal emeli új magasságokba a tájékozódást.

Művelet gomb. Jelöld meg, hol jársz. Találd meg az utat.
Ha szeretnél gyorsan elhelyezni egy Iránytű Útpontot az aktuális helyeden, vagy azonnal elindítani a Visszakövetés funkciót, csak nyomd meg a Művelet gombot, és koncentrálj az előtted – vagy mögötted – álló útra.


86 decibeles Sziréna. Segítő hang.
Ha eltévednél vagy megsérülnél, és fel kell hívnod magadra a figyelmet, a Művelet gomb hosszú lenyomásával aktiválhatod az akár 180 méteres távolságból is hallható Szirénát.

Alpesi pánt. Kemény terepen is bírja a strapát.
A könnyű és tartós pántot két, öltések nélkül egybeszőtt szövetrétegből alkottuk meg. A titánból készült, korrózióálló Z kapocs könnyedén a helyére csúszik a megerősített hurkokban, és megbízhatóan rögzíti a pántot.

Tengerek és óceánok | Úttörő újítások a víz alatt is.

Használhatod jetskizéshez a Kanári-szigeteken vagy kite-szörfözéshez Szardínia partjainál. Az új, mélységmérővel felszerelt Apple Watch Ultra emellett minden olyan funkcióval és adattal is ellát, amelyre szabad­tüdős vagy könnyűbúvárként szükséged lehet egy legfeljebb 40 méteres merülés során.

Egy nagy tudású búvár­komputer.

Az Apple Watch Ultrára kifejlesztett Oceanic+ appot a víz alatti technológiák innovátorával, a Huish Outdoorsszal közösen terveztük meg, hogy az órád valódi búvár­komputerként használhasd. Kedvtelési célú, legfeljebb 40 méteres mélységig történő könnyűbúvárkodáshoz és szabad­tüdős merülésekhez készült, melyekhez minden alap­vető funkciót biztosít. Ráadásul üdítően egyszerű használni.

Innovációk a víz alatti világ felfedezéséhez.

A Mélység app az új mélység­mérővel együtt ideális társ a snorkelezéshez és bármilyen kedvtelési célú merüléshez. Az időt, az aktuális mélységet, a vízhőmérsékletet, a víz alatt töltött időt és a merülés során elért maximális mélységet is mutatja. Ráadásul képes automatikusan elindulni, amikor alábuksz.

Művelet gomb. Merülésre felkészülni.

Ha szeretnéd a vízben is könnyebben vezérelni az órád, állítsd be úgy a Művelet gombot, hogy elindíthasd vele a Mélység appot, vagy megnézhesd az iránytűn az irányt, miközben az Oceanic+ appal merülsz.

Óceán szíj. Hívnak a hullámok.

Fluorelasztomer gumiból készült, könnyű és rugalmas. A titáncsat és az állítható helyzetű rugós titán­bújtató még intenzív vízi sportok közben is extra biztosan rögzíti a csőszerkezetes struktúrájú szíjat. A külön rátehető bővítővel pedig akár vastag neoprén ruha felett is viselheted.

Több is van még | Ezért is olyan nagyszerű az Apple Watch.

Ezzel az órával nem csak a határaidat feszegetheted, de egészség-, biztonsági és kapcsolattartási funkcióinak köszönhetően a mindennapokban is sokoldalúan használhatod.

Gyártó: Apple
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned