Távsegítség
Kosár
Fiókom
Asus ROG Rapture GT6 (1 pack) Black
Asus ROG Rapture GT6 (1 pack) Black
Asus ROG Rapture GT6 (1 pack) Black
Asus ROG Rapture GT6 (1 pack) Black
Asus ROG Rapture GT6 (1 pack) Black
Asus ROG Rapture GT6 (1 pack) Black
Termék adatai

Asus ROG Rapture GT6 (1 pack) Black

Cikkszám: 90IG07F0-MU9A10
WI-FI 6 (802.11ax), 1xWAN, 3xLAN, Gigabit LAN, 2,5Gbps LAN, 2,4GHz 574Mbps, 5GHz 4804Mbps, Tri Band, Mesh WI-FI, USB, RGB, Gamer
Garancia: 36 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
137 521 Ft
Instock
db

Gaming Mesh rendszer
Tapasztalja meg az ideális, mindenre kiterjedő WiFi megoldást a Rapture sorozat legújabb kiadásával. A ROG Rapture GT6 az első háromsávos ROG mesh WiFi rendszer, amelyet úgy terveztek, hogy a legújabb hálózati technológiával elképesztő élményeket nyújtson. Ez a következő generációs, játékra szánt mesh WiFi rendszer a high-tech társad az internetes utazásodhoz.

Válassza ki a stílusát
Az innováció szellemében tervezett ROG Rapture GT6 a ROG esztétikájából merít ihletet, és mindenhol jellegzetes hatszögletű mintákkal rendelkezik. Két színben kapható - fekete vagy holdfényfehér. A fekete változat matt felülete és karcsú szögletei futurisztikus megjelenést biztosítanak. Eközben a Moonlight White Edition érintetlen és minimalista megjelenést kínál. Mindkét változatnál jól láthatóan szerepel a ROG híres szlogenje - "For Those Who Dare" -.

Nagyobb sávszélesség, hatalmas kapacitás
Még mindig WiFi 6 routert keres? Rendkívüli sebessége és lefedettsége miatt egy külön osztályba tartozik. Az uplink/downlink OFDMA és MU-MIMO segítségével a WiFi 6 akár 4-szer nagyobb kapacitást és 2,7-szer nagyobb sebességet biztosít a WiFi 5-höz képest. Támogatja a 160 MHz-es csatornákat is, így alacsony késleltetésű, több gigabites kapcsolatokat biztosít, növeli a hálózati kapacitást és csökkenti a sávszélesség torlódását.

Játékosoknak készült
Ahhoz, hogy az internet teljes sebességét élvezhesse, akár egy routerhez, akár annak csomópontjaihoz csatlakozik, a backhaul-kapcsolat a legfontosabb a maximális WiFi-teljesítmény biztosítása érdekében az egész otthonban. A dedikált mesh backhaul és a backhaul kapacitást és teljesítményt javító új technológiával a GT6 zökkenőmentes online játékot biztosít.

Kibővített lefedettség a RangeBoost Plus-szal
Az ASUS RangeBoost Plus a híres RangeBoost technológiánk legújabb, legerősebb változata, amely jelentősen javíthatja a lefedettséget és a WiFi teljesítményt a RangeBoost nélküli modellekhez képest.

Kiemelkedő WiFi hatékonyság
Egy ilyen kis méretű routerben a legtöbb konkurens eszköz maximum nyolc antennával rendelkezik. A jelkimaradások és a csomópontok közötti egyenlőtlen sebességek elkerülése érdekében a GT6 kilenc belső antennát ágyaz be különböző szögben, hatékonyan korlátozva a holt zónákat. A további vízszintes antenna több lehetőséget biztosít az optimális jelirányításhoz.

Jól néz ki, jól működik
A hő megöli a teljesítményt. Az útválasztó tetején és alján a hűtőbordához tökéletesen igazodó rácsok találhatók a legjobb konvektív hatások és hőelvezetés érdekében, míg az oldalsó szellőzőnyílások klasszikus csorba mintát alkalmaznak.

Átfogó hálózati biztonság
Az előfizetésmentes AiProtection Pro és az Instant Guard segítségével biztonságba helyezheti WiFi-jét és megvédheti eszközeit, bárhol is legyen.


Gyártó: Asus
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned