Távsegítség
Kosár
Fiókom
Asus ZenWiFi AX (XT8) AX6600 (2 pack) Black
Asus ZenWiFi AX (XT8) AX6600 (2 pack) Black
Asus ZenWiFi AX (XT8) AX6600 (2 pack) Black
Asus ZenWiFi AX (XT8) AX6600 (2 pack) Black
Termék adatai

Asus ZenWiFi AX (XT8) AX6600 (2 pack) Black

Cikkszám: XT8 2-PK BLACK
WI-FI 6 (802.11ax), 1xWAN, 3xLAN, Gigabit LAN, 2,5Gbps LAN, 2.4GHz 574Mbps, 5GHz 4804Mbps, Tri Band, Mesh WI-FI, USB
Garancia: 36 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
170 090 Ft
Instock
db

A WiFi-vétel nélküli zónák megszüntetése—A háromsávos, egyedi antennaelhelyezést kínáló mesh-rendszer erős WiFi-jelet nyújt az otthon minden zugában, ráadásul vezeték nélkül összesen 6000 Mbps sebesség érhető el.
Következő generációs WiFi 6 technológia— Az OFDMA és a MU-MIMO segítségével a ZenWiFi AX hatékonyabb, stabilabb és gyorsabb adattovábbítást tesz elérhetővé még akkor is, ha egyszerre több eszköz forgalmaz.
Problémamentes kezelés – Háromlépéses beállítás és egyszerű felügyelet az ASUS Router mobilalkalmazással
Állandóan naprakész védelem— A Trend Micro™ által nyújtott, a készülék teljes élettartamára kiterjedő ingyenes biztonsági szolgáltatás garantálja a csatlakoztatott készülékeken található személyes adatok biztonságát.
AiMesh támogatás– A ZenWiFi más AiMesh-kompatibilis routerekkel keverhető a nagy teljesítményű és rugalmas teljes otthonos WiFi rendszer kialakításához.

Teljes otthonos lefedettség
Nagy sebességű, három sávos kapcsolat. Stabil WiFi.
A ZenWiFi AX rendszer két ASUS AX6600 WiFi 6 routerből áll, amelyek különleges technológiákkal gondoskodnak a szupergyors, megbízható és biztonságos WiFi kapcsolatokról – a lakáson belül és kívül is.

WiFi 6
Valós 8K-s streaming
A ZenWiFi AX a legmagasabb sebességre pörgeti a WiFi-det! Összesen akár 6600 Mbps sebességével 2,2-szer* olyan gyors, mint a háromsávos AC3000 (WiFi 5) routerek**.

Rugalmas hálózati névválasztás
A ZenWiFi AX különlegessége, hogy te választhatsz, hogyan szeretnéd elnevezni a WiFi hálózatokat: minden frekvenciasávnak azonos nevet adsz, vagy legyen más a nevük. Tiéd a választás!

Legyen az internet biztonságosabb hely mindenki számára
AiProtection Pro továbbfejlesztett szülői felügyeleti funkciókkal – díjmentesen a teljes élettartamra. Ez nem csak a nyugalmat garantálja, hanem arra is lehetőséget ad, hogy egy mobilalkalmazás segítségével folyamatosan figyelemmel kísérhesd, mi történik a hálózatodon.

Okosotthonokba illő megjelenés
A ZenWiFi AX tökéletesen működik az okosotthonos szolgáltatásokkal – ide értve az Alexa kezelését és az IFTTT használatát is –, és feketében és fehérben is kapható, hogy összhangban legyen a dekorációval.

AiMesh technológia Egyszerű beállítás. Rugalmas kezelés.
Az AiMesh technológia szakértelem nélkül is gyorsan üzembe helyezhető, de a tapasztaltabb felhasználók értékelni fogják a részletes hálózati beállítási lehetőségeket.


Gyártó: Asus
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned