Távsegítség
Kosár
Fiókom
Asus ZenWiFi Pro ET12 AX11000 Black (1 pack)
Asus ZenWiFi Pro ET12 AX11000 Black (1 pack)
Asus ZenWiFi Pro ET12 AX11000 Black (1 pack)
Asus ZenWiFi Pro ET12 AX11000 Black (1 pack)
Termék adatai

Asus ZenWiFi Pro ET12 AX11000 Black (1 pack)

Cikkszám: 90IG05Z0-MO3A10
WI-FI 6E (802.11ax), 1xWAN, 3xLAN, Gigabit LAN, 2,5Gbps LAN, 2,4GHz 1148Mbps, 5GHz 4804Mbps, 6GHz4804Mbps, Tri Band, Mesh WI-FI
Garancia: 36 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
209 173 Ft
Instock
db

RangeBoost Plus
Az ASUS RangeBoost Plus a híres RangeBoost technológiánk legújabb, legerősebb változata, amely javítja az összes WiFi eszköz lefedettségét, beleértve az elavult eszközöket is. A RangeBoost Plus a következő generációs zászlóshajó Broadcom WiFi chipsetet és egy 2,0 GHz-es 64 bites négymagos processzort használva több exkluzív ASUS technológiát használ, hogy drámaian, akár 38%-kal javítsa a WiFi jelek hatótávolságát és lefedettségét.

Egyszerű skálázhatóság a rugalmas hálózatépítéshez
Az ASUS AiMesh segítségével könnyen hozzáadhat további csomópontokat a jobb lefedettség vagy új funkciók érdekében - egyszerűen adjon hozzá bármilyen AiMesh-kompatibilis routert!

Kettős 2,5G LAN és WAN portok
A ZenWiFi Pro ET12 egy 2,5G LAN- és egy 2,5G WAN-porttal is rendelkezik, így teljes 2,5 Gbps sebességet élvezhetsz a kompatibilis internetszolgáltatótól a kompatibilis vezetékes eszközeidig.

Új 6 GHz-es sáv a stabil backhaulhoz
Az 5 GHz-es és a 2,4 GHz-es sávok egyre zsúfoltabbak az otthoni eszközök növekvő számával. Az új 6 GHz-es sáv kizárólag a WiFi 6E eszközök számára van fenntartva, így nem okoz interferenciát más, már meglévő eszközök. Ezáltal ideális stabil backhaul-kapcsolatként való használatra. A csomópontok közötti backhaul-kapcsolathoz vezetékes Ethernet is választható. Alternatívaként választhatja az automatikus üzemmódot, és hagyhatja, hogy a ZenWiFi Pro ET12 a környezetének megfelelően válassza ki a legjobb kapcsolattípust. A választás mindig az Öné!

Könnyed beállítás és kezelés
A könnyen használható ASUS Router alkalmazás egyszerű beállítást és egyszerű kezelést kínál a ZenWiFi Pro ET12 rendszeréhez, így pillanatok alatt üzembe helyezheti.

Fejlett vezérlők
Ha szeretné kihasználni a ZenWiFi Pro ET12 fejlett képességeit, a nagy teljesítményű webes felületen keresztül egy praktikus műszerfalon keresztül hozzáférhet az áttekinthető állapotjelentésekhez és a mélyreható beállításokhoz. Segítségével konfigurálhatja az útválasztó QoS-beállításait, a VPN-működést, a portok konfigurálását és még sok mást.

Teljesítményre tervezve
A ZenWiFi Pro ET12-t úgy tervezték, hogy maximális WiFi teljesítményt nyújtson - akár 18%-kal jobb átviteli sebességgel* - a legújabb Broadcom WiFi chipset és CPU segítségével . A nyolc külső antenna gondosan elhelyezve és szögben elhelyezve van a router tetején található speciális átlátszó rekeszben, minimalizálva az interferenciát, miközben maximalizálják a jellefedettséget.

Kereskedelmi szintű biztonság otthonában
Az otthoni hálózat biztonsága kulcsfontosságú, ha több csatlakoztatott eszközzel rendelkezik, különösen akkor, ha a hálózat vírusvédelemmel nem rendelkező eszközöket, például IoT-eszközöket fogad. A ZenWiFi Pro ET12 tartalmazza az élethosszig tartó ingyenes AiProtection Pro-t, beleértve a fejlett szülői felügyeletet, és a legújabb WPA3 biztonsági protokollt is használja.

Több adatvédelem, bárhol
Az Instant Guard egy kattintással biztonságos internet-hozzáférést biztosít a ZenWiFi Pro ET12-n keresztül a világ bármely pontjáról, a titkosított adatcsatornázó VPN technológiának köszönhetően. A ZenWiFi Pro ET12 segítségével bárhová magával viheti otthoni hálózatát - és búcsút mondhat a webes, harmadik féltől származó VPN-eknek!

Gyártó: Asus
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned