Távsegítség
Kosár
Fiókom
ATEN 1-Local/Remote Share Access Single Port VGA KVM over IP Switch
ATEN 1-Local/Remote Share Access Single Port VGA KVM over IP Switch
ATEN 1-Local/Remote Share Access Single Port VGA KVM over IP Switch
Termék adatai

ATEN 1-Local/Remote Share Access Single Port VGA KVM over IP Switch

Cikkszám: CN9000-AT-G
2xport, Fémház, 2xGigabit, Rack, MenedzselhetőségNem menedzselhető
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
484 740 Ft
Instock
db

A CN9000 VGA KVM over IP Switch lehetővé teszi a PC vagy munkaállomás videójának, hangjának és virtuális médiájának távoli elérését és vezérlését, és akár 1920 x 1200 @ 60 Hz felbontású, nagy felbontású VGA videót biztosít mind a helyi, mind a távoli konzolokon. Az USB és PS/2 (billentyűzet és egér) támogatással felszerelt CN9000 nemcsak a modern munkaállomásokkal, hanem a régebbi, elavult rendszerekkel és szerverekkel is kompatibilis.

A felhasználóbarát működés érdekében az előlapon található mini USB-portot laptop USB-konzol (LUC) portként tervezték laptophoz való csatlakoztatásra, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy hozzáférjen a PC/szerverhez a könnyű rutinkarbantartás érdekében anélkül, hogy további monitorra, billentyűzetre és egérre lenne szükség.

A zökkenőmentes csatlakoztathatóság érdekében a CN9000 kettős LAN- és kettős tápellátási funkcióval van felszerelve, hogy a szerverszobában a működés zökkenőmentes és hatékony legyen. A tápellátás állapotának érzékelési funkciója automatikusan eseményértesítést küld, ha a készülék offline állapotba kerül (pl. áramkimaradás) az eszköz állapotának figyelemmel kísérése érdekében. A CN9000 továbbá rendelkezik egy 5-tűs Relay / DI (digitális bemenet) csatlakozóblokkal, amely lehetővé teszi a helyi kiszolgáló távoli újraindítását, valamint digitális bemenetek fogadását egy csatlakoztatott bemeneti/riasztó eszközről a kritikus eseményekről szóló értesítéshez.

A távoli kezelés megkönnyítése érdekében a CN9000 WebClient Viewer támogatja a távoli asztali hozzáférést további szoftveralkalmazások nélkül. A VGA KVM over IP Switch webalapú grafikus felhasználói felületet biztosít a távoli hozzáféréshez és kezeléshez. Az egységes, többnyelvű felülettel hatékonyan minimalizálhatja a felhasználók betanítási idejét és növelheti a termelékenységet.

Gyártó: ATEN
Portok: 2 db
Gigabit portok: 2 db
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned