Távsegítség
Kosár
Fiókom
Avax AD602 CONNECT+ Type C - USB A OTG adapter Windows/MacOS Black
Avax AD602 CONNECT+ Type C - USB A OTG adapter Windows/MacOS Black
Termék adatai

Avax AD602 CONNECT+ Type C - USB A OTG adapter Windows/MacOS Black

Cikkszám: 5999574480422
USB adapter, Adapter, USB-A, USB-C, Male/Female, Black
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
2 819 Ft
Instock
db

Rugalmas Adatkezelés OTG Adapterrel:
Az alábbiakban bemutatott OTG adapter egy kiváló megoldás a rugalmas adatkezeléshez, lehetővé téve az eszközök közötti egyszerű csatlakozást és adatátvitelt. Az OTG (On-The-Go) funkció lehetővé teszi, hogy a készülékeid között könnyedén átvihesd az adatokat.

Univerzális Kompatibilitás – Különböző Eszközök Összekapcsolása:
Ez az OTG adapter univerzálisan kompatibilis, lehetővé téve a Type C csatlakozóval rendelkező eszközeid csatlakoztatását USB A eszközökhöz. Így könnyedén megoldható a széles körű eszközök, például pendrive-ok, billentyűzetek vagy egérrel történő kapcsolat.

Minőségi Kivitelezés – Tartósság és Megbízhatóság:
Az adapter kiváló minőségű anyagokból készült, biztosítva a stabil csatlakozást és hosszú élettartamot. Az idővel strapabíró kialakítás garantálja, hogy az OTG adapter megbízhatóan teljesítse funkcióját a mindennapi használat során.

Gyors Adatátvitel – Azonnali Hozzáférés az Információkhoz:
Az OTG adapter lehetővé teszi a gyors adatátvitelt, így az információk azonnal elérhetővé válnak az eszközeid között. Akár nagy fájlok vagy médiaanyagok másolásáról van szó, ez az adapter hatékonyan és gyorsan kezeli az adatokat.

Kompakt és Praktikus – Mindenkor Készen Áll:
Az OTG adapter kompakt méretű és könnyen hordozható, így mindenhová magaddal viheted. Legyen szó munkáról, utazásról vagy spontán adatcseréről, ez az adapter kiváló kiegészítővé válik a digitális eszközeid közötti kapcsolatban.

Gyártó: Avax
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned