Távsegítség
Kosár
Fiókom
AverMedia AS315 Pocket SpeakerPhone Hub Grey
AverMedia AS315 Pocket SpeakerPhone Hub Grey
AverMedia AS315 Pocket SpeakerPhone Hub Grey
Termék adatai

AverMedia AS315 Pocket SpeakerPhone Hub Grey

Cikkszám: 61AS315000AE
1.0, USB, Mikrofon, HDMI, 150Hz-14kHz, Grey
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
99 329 Ft
Instock
db

Hordozható, mégis nagy teljesítményű csatlakoztathatóság.
Az AS315 kihangosító központ segítségével bármilyen teret optimális tárgyalási környezetté alakíthat. Ez a zsebméretű, hordozható eszköz hub funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi az olyan alapvető munkahelyi perifériák, mint a webkamera, a hangszóró, a mikrofon és a kijelző csatlakoztatását. Emellett a beépített kábeltárolónak köszönhetően az AS315 ideális megoldássá válik útközben is, biztosítva, hogy minőségi megbeszéléseket tarthasson, bárhová is viszi a munkája.

Plug-and-play USB az optimális teljesítmény érdekében.
A Bluetooth vagy más vezeték nélküli alternatívákkal ellentétben az USB-s vezetékes kapcsolat páratlan stabilitást és karbantartásmentes megbízhatóságot kínál, és nem igényel beállítási vagy illesztőprogram-telepítési igényt. Élvezze az azonnali, problémamentes beállítást a megbízható tárgyalási élmény érdekében. Ez teszi ideális kapcsolattípussá a csúcsminőségű teljesítményt kereső, biztonságérzékeny szervezetek számára.

Fokozott adatvédelem a némító gombbal.
Az AS315-tel a beszélgetések védelme olyan egyszerű, mint egy érintés. A dedikált némító gomb segítségével egyetlen érintéssel könnyedén elnémíthatja vagy folytathatja a beszélgetést, így intuitív, biztonságos és zavartalan irányítást biztosít hívásai felett.

Kristálytiszta kommunikáció.
Tapasztalja meg a kristálytiszta kommunikációt az AS315 fejlett AI zajcsökkentésével, amely zavartalan és tiszta hangot garantál. Ez a funkció a visszhang- és visszhangmentesítéssel együtt zavartalan környezetet biztosít, amely alkalmas otthoni, távoli munkavégzéshez, irodai, tárgyalótermi és egyéb munkavégzéshez.

360 fokos szabadság a tárgyalási élményben.
Élvezze a nagyobb szabadságot egy értekezleten az AS315 akár 9,8 láb / 3 m-es körkörös hangfelvételi tartományán belül, optimális hanglefedettséget biztosítva a közös megbeszélésekhez és interakciókhoz.

Széles UC platform kompatibilitás.
NDAA és TAA kompatibilis.
Élvezze az egységes kommunikációs (UC) platformok széles skáláját könnyedén az AS315 segítségével. Zökkenőmentesen integrálódik a vezető UC-platformokkal, zökkenőmentes tárgyalási élményt nyújtva, és az NDAA- és TAA-szabványoknak való megfeleléssel még tovább megy. Ez biztosítja, hogy megoldásunk megfelel a speciális kormányzati követelményeknek, így a kommunikáció egyszerre sokoldalú és megfelelő.


Kategória: 1.0
Gyártó: AverMedia
Bluetooth: Nem
Teljesítmény: 3 W
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned