Távsegítség
Kosár
Fiókom
Baseus Bipow 20000mAh PowerBank White
Baseus Bipow 20000mAh PowerBank White
Baseus Bipow 20000mAh PowerBank White
Baseus Bipow 20000mAh PowerBank White
Termék adatai

Baseus Bipow 20000mAh PowerBank White

Cikkszám: BAS618261
20000mAh
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
9 961 Ft
Instock
db

A powerbank számos gyorstöltési protokollt támogat. Kompatibilis többek között FCP-vel, QC-vel és AFC-vel. Ezért tökéletes Huawei, Xiaomi vagy Samsung okostelefonok táplálására. Például lehetővé teszi iPhone 12 gyors 20 W teljesítménnyel történő feltöltését is – mindössze 30 percet vesz igénybe az energia 50%-ának helyreállítása! Így eszközei rövid időn belül újra használatra készek lehetnek. És mi a helyzet magával a powerbankkal? A 18 W-os teljes feltöltéshez mindössze 6-7 óra szükséges. A készülék több aljzattal van felszerelve, így egyszerre több eszközt is csatlakoztathat hozzá. A termék 2 db 18 W-os USB kimeneti porttal, 1 db 18 W-os micro USB bemenettel és egy 18 W/20 W-os USB-C bemeneti/kimeneti porttal rendelkezik, segítségével például egyszerre táplálhatja táblagépét és 2 okostelefonját – nem kell többé várnia az első eszköz feltöltésére, mielőtt csatlakoztatná a következőt!

A csúcskategóriás lítium-polimer akkumulátor nemcsak gyors, hanem biztonságos töltést is garantál. A Baseus védelmet nyújt többek között túlfeszültség, túláram, túltöltés és rövidzárlat ellen. A powerbank NTC hőmérséklet-érzékelőkkel is fel van szerelve, amelyek megakadályozzák a túlmelegedést. A termék intelligensen észleli a csatlakoztatott eszközöket, és ezekhez igazítja a töltőáramot, megvédve azokat a sérülésektől.

A powerbank tökéletes állapotban tartása még a legkisebb problémát sem okozza. Házát kellemes tapintású textúra jellemzi, amely ellenáll az izzadságnak és az ujjlenyomatoknak – könnyen tisztán tarthatja. Ennek köszönhetően nyáron is kényelmesen használhatod a készüléket. A terméket jól leolvasható LED képernyővel látták el, amely valós időben mutatja az akkumulátor aktuális töltöttségi szintjét. Áramkimaradás van, laptopja hamarosan lemerül, és egy fontos projektet kell befejeznie? A Powerbank segít! Hosszú üzemideje és hordozható kialakítása biztosan megfelel az Ön elvárásainak.

Gyártó: Baseus
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned