Távsegítség
Kosár
Fiókom
Baseus Bipow 30000mAh PowerBank Black
Baseus Bipow 30000mAh PowerBank Black
Baseus Bipow 30000mAh PowerBank Black
Baseus Bipow 30000mAh PowerBank Black
Termék adatai

Baseus Bipow 30000mAh PowerBank Black

Cikkszám: BAS618278
30000mAh
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
16 752 Ft
Instock
db

Egyszerre több eszközt is csatlakoztathat hozzá, és nem kell aggódnia a biztonságuk miatt - a komplex védelmi rendszer hatékonyan megelőzi a sérüléseket. A beépített LED képernyő megkönnyíti a termék kezelését, a kompakt méret, a kis súly és a nemzetközi légi szállítási szabványoknak való megfelelés pedig lehetővé teszi, hogy szinte bárhová magával vigye. A powerbank számos gyorstöltési protokollt támogat. Kompatibilis többek között az FCP-vel, a QC-vel és az AFC-vel. Ezért tökéletes Huawei, Xiaomi vagy Samsung okostelefonok táplálására. Lehetővé teszi például az iPhone 12 gyorstöltését 20 watt teljesítménnyel – mindössze 30 percet vesz igénybe az energia 50%-ának visszaállítása! Így eszközei pillanatok alatt újra üzembe helyezhetők.

A készülék több aljzattal van felszerelve, így egyszerre több készüléket is csatlakoztathat hozzá. A termék 2 darab USB 18 W-os kimeneti portot, 1 micro USB 18 W-os bemeneti portot és egy 18/20 W-os USB-C bemeneti/kimeneti portot kínál. Mit jelent ez a gyakorlatban? A powerbank segítségével például egyszerre táplálhatja táblagépét és 2 okostelefonját – többé nem kell várnia az első eszköz feltöltésére, mielőtt csatlakoztatná a következőt! A kiváló minőségű polimer-ion akkumulátor nemcsak gyors, hanem biztonságos töltést is garantál. A Baseus védelmet nyújt többek között túlfeszültség, túláram, túltöltés és rövidzárlat ellen. A powerbank NTC hőmérséklet-érzékelőkkel is fel van szerelve a túlmelegedés megelőzése érdekében. A termék intelligensen észleli a csatlakoztatott eszközöket, és ezekhez igazítja a töltőáramot, megvédve azokat a sérülésektől.

A powerbank tökéletes állapotban tartása egyáltalán nem jelent problémát Önnek. Tokját kellemes tapintású textúra jellemzi, amely ellenáll az izzadságnak és az ujjlenyomatoknak – könnyen tisztán tarthatja. Ennek köszönhetően nyáron is kényelmesen használhatod a készüléket. A terméket jól leolvasható LED képernyővel látták el, amely valós időben mutatja az akkumulátor aktuális töltöttségi szintjét. Ezt a praktikus eszközt akár repülőre is felviheted – minden szükséges követelménynek megfelel.

A Powerbankot nem csak a telefon töltésére kell használni! A Baseus márkájú készülék sokféle felhasználásra alkalmas. Akarsz egy kis hűsítést egy forró nyári napon? Csatlakoztassa hordozható ventilátorát, és élvezze a kellemes szellőt! Áramkimaradás volt, laptopja hamarosan lemerül, és be kell fejeznie egy fontos projektet? A Powerbank segít! Hosszú üzemideje és hordozható kialakítása biztosan megfelel az Ön elvárásainak.

Gyártó: Baseus
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned