Távsegítség
Kosár
Fiókom
Baseus Enjoy FM Transzmitter Black
Baseus Enjoy FM Transzmitter Black
Baseus Enjoy FM Transzmitter Black
Baseus Enjoy FM Transzmitter Black
Baseus Enjoy FM Transzmitter Black
Termék adatai

Baseus Enjoy FM Transzmitter Black

Cikkszám: CCLH-01
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
6 791 Ft
Instock
db
Kényelmesen zenélhet autójában, és egyszerre akár 2 eszközt is tölthet.
A Baseus Enjoy Car vezeték nélküli FM adó kiszűri a felesleges zajt, és kiváló, veszteségmentes hangminőséget biztosít. Jól olvasható LED-kijelzővel rendelkezik.
Az okostelefonnal és rádióval párosítva hangos navigációt is kínál. Azt is lehetővé teszi, hogy biztonságosan beszéljen telefonon az autójában.
MEGBÍZHATÓ KAPCSOLAT - KIVÁLÓ HANGMINŐSÉG
A Bluetooth 5.0 chip és a fejlett audio dekódoló modul segítségével ez az eszköz veszteségmentes HD hangminőséget biztosít.
Ráadásul a 2 magos MCU + DSP hatékonyan csökkenti a környezeti zajokat.Mindez azt jelenti, hogy szinte bármilyen környezetben élvezheti a kristálytiszta hangzást.
És ez még nem minden! Ha bármilyen okból megszakad a kapcsolat, az adó pontosan onnan folytatja a lejátszást, ahol abbahagyta.
MARADJON KAPCSOLATBAN, ÉS NE TÉVEDJEN EL
Amikor párosítja az adót a telefonnal, nemcsak vezeték nélkül játszhat zenét. A készülék lehetővé teszi a hangnavigáció használatát - csak csatlakoztassa az autó hangszórójához, és soha többé nem téved el. Szeretné, ha utazás közben szabadon engedheti a kezét, és biztonságosan beszélhet telefonon? Nincs mit! A hívás fogadásához vagy befejezéséhez csak nyomja meg a gombot.
TÖLTSÖN FEL 2 ESZKÖZT EGYSZERRE
Töltse kényelmesen a telefont vezetés közben. Az adó lehetővé teszi többek között okostelefonok, táblagépek és akár laptopok áramellátását.
Ezzel a funkcióval nemcsak Önnek, hanem utasának is hasznát veheti! A termék 2 beépített töltőporttal rendelkezik - 2 eszközt csatlakoztathat egyszerre.
ZENEHALLGATÁS A KÍVÁNT MÓDON
Az adó többféle módon is lehetővé teszi a zene lejátszását - a Bluetooth 5.0 vezeték nélküli kapcsolat a telefonnal csak egy közülük!
A termék támogatja a TF kártyákat, USB lemezeket és AUX porttal rendelkező eszközöket is.
Ez a tökéletes megoldás, ha még jobb hangminőséget szeretne - csak csatlakoztassa a választott berendezést, és hallgassa kedvenc számait!
A BIZTONSÁG ÉRDEKÉBEN
A Baseus Enjoy Car teljes biztonságot nyújt a használat közben. Többek között túlfeszültség, túláram, túlmelegedés, rövidzárlat és túlterhelés elleni védelemmel is rendelkezik. Sőt, gondosan átgondolt, csúszásmentes kialakításának köszönhetően szilárdan a helyén marad, és biztosítja az eszközök zavartalan töltését-még rászkódás közben is.
SZÉLES KOMPATIBILITÁS
Ne aggódjon a kompatibilitási problémák miatt. A jeladót sikeresen használhatja bármely 12-24 V -os járműben - az autóktól a teherautókig.
A készülék a legnépszerűbb okostelefonokkal, táblagépekkel és laptopokkal is működik. Ezenkívül kompatibilis az olyan alkalmazásokkal, mint a QQ Music, a TikTok és így tovább!
Gyártó: Baseus
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned