Távsegítség
Kosár
Fiókom
Baseus GaN5 Pro Fast Charger White
Baseus GaN5 Pro Fast Charger White
Baseus GaN5 Pro Fast Charger White
Baseus GaN5 Pro Fast Charger White
Baseus GaN5 Pro Fast Charger White
Termék adatai

Baseus GaN5 Pro Fast Charger White

Cikkszám: CCGP090202
Adapter, 1xUSB-A, 1xUSB-C, 5V/9V/12V/15V/20V, 3A, 100W, QC, PD, White
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
30 101 Ft
Instock
db

A lenyűgöző, 100 W-os teljesítményű CCGP090202 modell a forradalmi GaN technológiával készült. A szabványos váltakozó áramú töltőkkel ellentétben gallium-nitridből, nem szilíciumból készült alkatrészei vannak. Ennek köszönhetően sokkal gyorsabb, ugyanakkor kisebb és sokkal energiatakarékosabb is, mint a hasonló paraméterekkel rendelkező klasszikus modellek. USB és USB-C porttal is fel van szerelve. Támogatják a Quick Charge 4.0 / 3.0, a Power Delivery 3.0 gyorstöltési protokollokat. Így a berendezés pillanatok alatt újratöltődik.

Nagyon gyorsan feltöltheti berendezéseit – a 100 W összteljesítményű Baseus töltő USB és USB-C aljzatokkal van felszerelve. Ezzel a töltővel bármilyen készüléket tölthet – egy modern technológiai megoldásokon alapuló intelligens rendszer automatikusan kiválasztja az aktuális paramétereket a csatlakoztatott készülék igényei szerint. Modern chippel rendelkezik, amely védi a túlmelegedést. Ezenkívül a töltő háza tűzálló anyagból készült. Ezért a rövidzárlat, a feltöltött berendezés károsodásának vagy a tűz keletkezésének kockázata a minimálisra csökken. Mindig legyen nálad – a Baseus fali töltőt kis méretek jellemzik. Így könnyedén szállíthatja bárhová, például a zsebébe rejtheti.

Tökéletes USB Type C (100W) csatlakozóval rendelkező laptopok töltésére. Két készülék egyidejű töltésére van lehetőség. A felhasználónak nem kell aggódnia rövidzárlatok vagy túlfeszültségek miatt. A BPS (baseus power split) technológia lehetővé teszi a kimeneti áram intelligens megosztását több eszköz működtetése esetén. A Baseus GaN töltő használatának kényelmének javítása érdekében a gyártó 6 védelmet alkalmazott, beleértve a túlmelegedést, a túlfeszültséget, a magas feszültséget, a túlterhelést, a túlzott energiafogyasztást és az elektrosztatikát.

Gyártó: Baseus
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned