Távsegítség
Kosár
Fiókom
Baseus S09 Pro FM Transmitter Black
Baseus S09 Pro FM Transmitter Black
Baseus S09 Pro FM Transmitter Black
Baseus S09 Pro FM Transmitter Black
Termék adatai

Baseus S09 Pro FM Transmitter Black

Cikkszám: C10762200113-00
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
5 784 Ft
Instock
db

A Baseus FM adó még élvezetesebbé teszi az autóban eltöltött időt. A Bluetooth 5.3 technológia lehetővé teszi, hogy az autórádión keresztül kényelmesen játszhasson zenét okostelefonjáról, a széles FM frekvenciatartománynak (87,5-108 Mhz) köszönhetően könnyedén megtalálhatja a szabad frekvenciát és élvezheti kedvenc dalait. 3 USB töltőporttal rendelkezik, valamint lehetővé teszi a pendrive-ról való zenelejátszást és telefonálást kihangosító módban. Minden szükséges információ megjelenik a beépített LED kijelzőn.

Az adó nem csak hangot továbbít, hanem lehetővé teszi az eszközök töltését is. 2 USB-A porttal és egy USB-C porttal van felszerelve, így akár 3 eszköz energiáját is szabadon megújíthatod egyszerre. Ráadásul az USB-C port támogatja a PD gyorstöltést akár 18 W teljesítménnyel, így okostelefonja pillanatok alatt készen áll a munkára. Mostantól egyszerűen streamelhet zenét, podcastokat és telefonhívásokat közvetlenül a telefonjáról az autó hangszóróira! Az FM adó a Bluetooth 5.3 technológia legújabb verzióját használja, amely stabil és gyors kapcsolatot biztosít az okostelefonnal. A Baseus S-09 Pro akár 512 GB kapacitású pendrive-okkal is kompatibilis.

Az FM-adó lehetővé teszi, hogy biztonságosan telefonáljon az autóban. A beépített mikrofonnak köszönhetően szabadon beszélhet telefonon anélkül, hogy elveszítené a figyelmét az úton. A készülék egy kis gombbal van felszerelve, amellyel könnyedén fogadható és elutasítható a hívás, valamint egy adott szám bontása vagy újratárcsázása.

Gyártó: Baseus
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned