Távsegítség
Kosár
Fiókom
Baseus WM02 True Wireless Bluetooth Headset Black
Baseus WM02 True Wireless Bluetooth Headset Black
Baseus WM02 True Wireless Bluetooth Headset Black
Baseus WM02 True Wireless Bluetooth Headset Black
Baseus WM02 True Wireless Bluetooth Headset Black
Termék adatai

Baseus WM02 True Wireless Bluetooth Headset Black

Cikkszám: NGTW370201
Mobil headset, 2.0, 20Hz-20kHz, Mikrofon, Hatótáv:10m, Black, Bluetooth
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
9 493 Ft
Instock
db

Ergonomikus kialakítás, eredeti dizájn, stabil vezeték nélküli kapcsolat és hosszú üzemidő a TWS Baseus Bowie WM02 OS fülhallgató fő előnyei. A Bluetooth 5.3 megbízható kapcsolatot garantál, a tok átlátszó elemei pedig elegáns megjelenést kölcsönöznek. Az alacsony, 60 ms-os késleltetés és a kényelmes érintés szintén előnyt jelent. A beépített Hi-Fi hangszórókkal a TWS Baseus Bowie WM02 OS fülhallgató kiváló hangminőséggel örvendezteti meg Önt. Mély basszust és kristálytiszta magas hangokat biztosítanak, amelyek lehetővé teszik, hogy újra felfedezze kedvenc dalait, és élvezze a kiváló hangminőséget. Figyelemre méltóak a dinamikus neodímium meghajtók is, amelyek hatékonyan csökkentik a torzítást.

A Baseus Bowie WM02 operációs rendszer megfelel az elvárásainak. Bluetooth 5.3-at használnak, amely kivételes stabilitásával és alacsony energiafogyasztásával tűnik ki, így elfelejtheti az interferenciát és a jelproblémákat. További előny a rendkívül alacsony, 60 ms-os késleltetés, amely biztosítja a kép és a hang tökéletes szinkronizálását. Erőteljes akkumulátorának és alacsony energiafogyasztásának köszönhetően a fülhallgató 5 órán keresztül képes zenét játszani, a mellékelt töltőtok pedig ezt az időt akár 25 órára is meghosszabbítja. A gyorstöltési technológiának köszönhetően mindössze 10 percet vesz igénybe a fülhallgató 2 órás használata.

A stílusos Baseus márkájú fülhallgatóval még az okostelefont sem kell elővenni a készülék funkcióinak kezeléséhez. Csak meg kell érintenie a fülhallgatót a lejátszás elindításához, a lejátszás leállításához, a hangsegéd aktiválásához vagy a telefon fogadásához. A Baseus alkalmazásban sok érdekes lehetőséget is talál – lehetővé teszi az akkumulátor állapotának valós időben történő ellenőrzését, vagy az elveszett fülhallgató megtalálását. A fülhallgatót szilikon borítással látták el, így rendkívül kényelmesek és jól illeszkednek a füléhez. Több méretben is kaphatók, így könnyen testreszabhatóak. Speciális fényjelzők tájékoztatnak az alacsony akkumulátor- vagy töltési állapotról, az átlátszó tokburkolat pedig modernnek és stílusosnak tűnik.

Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned