Távsegítség
Kosár
Fiókom
Behringer UMC22 Audiophile 2x2 USB Audio Interface with Midas Mic Preamplifier
Behringer UMC22 Audiophile 2x2 USB Audio Interface with Midas Mic Preamplifier
Behringer UMC22 Audiophile 2x2 USB Audio Interface with Midas Mic Preamplifier
Behringer UMC22 Audiophile 2x2 USB Audio Interface with Midas Mic Preamplifier
Behringer UMC22 Audiophile 2x2 USB Audio Interface with Midas Mic Preamplifier
Termék adatai

Behringer UMC22 Audiophile 2x2 USB Audio Interface with Midas Mic Preamplifier

Cikkszám: 27000399
Erősítő
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
37 067 Ft
Instock
db

U-PHORIA UMC22
Ha eljött az ideje, hogy felvételi történelmet írjon, akkor a lehető legjobb audiointerfészre van szüksége - és olyanra, amelyre számíthat. Ezért rúgunk egy szintet a csodálatos UMC22-vel, egy ultrakompakt 2 x 2, 48 kHz-es USB audiointerfésszel, amely egy professzionális minőségű, Midas által tervezett mikrofon-előerősítővel, kombinált XLR/ TRS bemenettel az ének- vagy vonalbemenethez és egy további ¼"-os hangszerbemenettel (DI-doboz nélkül) rendelkezik. A gazdag funkciókészlet, amely egy erőteljes Phones kimenettel is büszkélkedhet a munkamenet közvetlen monitorozásához, valamint 2 kimenettel és USB-ről táplált tápellátással - az UMC22-t a legjobb és leghordozhatóbb felvételi interfésszé teszi a kategóriájában!

48 kHz-es precizitás
Ön komolyan veszi a zeneszámait, és az UMC22 is tiszteletben tartja azokat, mivel 48 kHz-es felbontást biztosít, a zenéjének megérdemelt, elképesztően részletes és érintetlen felvételi minőség érdekében.

Stúdió egy kis fekete dobozban
Amikor a kreatív nedvek elkezdenek áramlani, gyors és egyszerű módra van szüksége, hogy a zenei ötleteket a Mac vagy Windows számítógépére vigye - itt jön képbe az UMC22. Csak csatlakoztasson egy mikrofon- vagy vonalszintű forrást a kombinált XLR/TRS bemenetre, a gitárját vagy basszusgitárját pedig a további ¼"-os hangszerbemenetre, hogy a stúdióban a legnagyobb rugalmasságot élvezhesse. A könnyen kezelhető UMC22 bármikor készen áll, amikor csak Ön készen áll, és biztosítja a számítógép merevlemezére vezető ultra-tiszta utat a lenyűgözően professzionális eredményekhez - tökéletes megoldás a szólózenészeknek, akik szeretnék megörökíteni a következő nagy slágert!

Zökkenőmentes integráció a népszerű DAW-kkel
Az ultra-kompakt UMC22 teljesen kompatibilis gyakorlatilag az összes népszerű felvételi szoftverrel, beleértve az Avid Pro Tools *, Ableton Live *, Steinberg Cubase * stb. szoftvereket, így közvetlenül a kedvenc számítógépes DAW-jébe rögzítheti a sávokat - és kedvére keverhet és masterelhet.

MIDAS - A hangminőség legendája
A Midas az 1970-es években történt megalakulása óta az innováció és a vezető szerep hosszú múltra tekint vissza az audió keverőpultok világában. A világszerte a leghíresebb turnézó előadók és installációk által alkalmazott legendás Midas-konzolok, mint például az XL4 és a Heritage H3000, gyorsan ipari szabványokká váltak.

A Midas kifogástalan hírnevét a kompromisszumok nélküli hangzás- és építési minőséggel, és különösen a díjnyertes mikrofon-előerősítőkkel érdemelte ki, amelyeket az iparág szakértői az iparág legjobb hangzású konstrukcióinak tartanak. Erre az örökségre építve az XL8 és a PRO sorozatú élő keverőrendszerek folytatják a díjnyertes hangminőség nagyszerű örökségét.

A Behringer büszke arra, hogy a Midas által tervezett mikrofon-előerősítővel rendelkezik, amely mind élő, mind stúdió környezetben a legjobb minőségű hangreprodukciót biztosítja. Tudjon meg többet a Midas csodálatos örökségéről, ha ellátogat a széles körű weboldalukra.

Kényelmes monitorozás
Az UMC22 keverésvezérlő lehetővé teszi a közvetlen monitor kiválasztását, ami azt jelenti, hogy a zenészek tisztán érzékelhetik előadásukat - ami jobb előadást és felvételt eredményez. A nagy teljesítményű Phones kimenettel, a Direct Monitor select kapcsolóval, a Status és Signal Clip LED-ekkel, valamint az USB-ről táplált tápellátással az UMC22 készen áll arra, hogy bárhová elmenjen.

Csatlakoztatás
Az UMC22 előlapján talál egy kombinált csatlakozót, amely szimmetrikus XLR, ¼ " TRS és szimmetrikus ¼ " TS csatlakozókat fogad, valamint egy további ¼ " TRS hangszerbemenetet. A hátlapon található a +48 V-os fantomtáp kapcsoló, egy USB-port a számítógéphez való egyszerű és könnyű csatlakoztatáshoz és a tápellátáshoz, valamint 2x 1/4" TRS kimeneti lehetőség a stúdiómonitorokhoz való közvetlen csatlakozáshoz. Ennél egyszerűbb már nem is lehet!

A következő nagy sláger felvétele
A csodálatos UMC22 ultra-kompakt 2 x 2, 48 kHz-es USB audiointerfész lehetővé teszi, hogy a MIDAS által tervezett mikrofon-előerősítőnek köszönhetően a tökéletes ének- vagy hangszersávokat közvetlenül a számítógépre rögzítse, +48 Voltos fantomtáplálással a kondenzátor mikrofonokhoz - és a kiváló hangminőséget biztosító, stúdióminőségű 48 kHz-es átalakítóval. Akár énekes-dalszerző vagy, akár producer vagy útközben, vagy csak egy sziklaszilárd interfészre van szükséged a fellépésen a háttérsávok futtatásához, a rendkívül megbízható U-PHORIA UMC22 segít ragyogni a digitális tartományban.

Gyártó: Behringer
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned