Távsegítség
Kosár
Fiókom
Behringer XENYX 802S Keverőpult Silver/Grey
Behringer XENYX 802S Keverőpult Silver/Grey
Behringer XENYX 802S Keverőpult Silver/Grey
Behringer XENYX 802S Keverőpult Silver/Grey
Behringer XENYX 802S Keverőpult Silver/Grey
Termék adatai

Behringer XENYX 802S Keverőpult Silver/Grey

Cikkszám: 27001016
Garancia: 36 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
55 441 Ft
Instock
db

XENYX 802S
A kompakt XENYX 802S keverő 8 bemenetével könnyedén elérheti a prémium minőségű hangzást, amely tökéletes a streaminghez, podcastinghoz és felvételekhez. A díjnyertes XENYX mikrofon-előerősítőknek köszönhetően meleg és ultramuzikális hangzást biztosít, amely 48 V-os fantomteljesítménnyel rendelkezik a hi-end stúdió mikrofonokhoz.

Nagyszerű bármilyen beállításhoz
Az új XENYX "S" sorozat USB-n keresztül csatlakoztatható számítógépekhez vagy mobileszközökhöz, így szuper egyszerűvé teszi a digitális források és az analóg berendezések integrálását. Két mono és 2 sztereó csatorna EQ-val, valamint egy másik sztereó csatorna, egy sztereó RCA streaming bemenet és egy sztereó USB bemenet lehetővé teszi összesen 12 kristálytiszta hangjel keverését a fejhallgatón vagy a kiváló minőségű TRS kimeneteken történő monitorozáshoz. Ennélfogva a 802S sokoldalú almixerként is használható a hálózatra képes audioeszközök és számos más audiojel kombinálásához.

Könnyűvé tett vezérlés
A 802S 3 sávos EQ-val rendelkezik a monó és sztereó bemeneteken, és lehetővé teszi a pontos hangformálást bármely bemeneti forráshoz. A csatornánkénti integrált FX send vezérlő lehetővé teszi, hogy bármilyen külső FX processzort, például a Behringer FX2000-et csatlakoztasson, és így elképesztő rugalmasságot biztosít az audioeffektek terén. Ha a 7/8 sztereó vonalbemenetre nincs semmi csatlakoztatva, akkor a Level 7/8 vezérlővel kényelmesen beállítható az USB bemeneti szint.

Csodálatos felszerelés megfizethető áron
A XENYX 802S nagyszerű partner bármely professzionális mikrofonhoz, amely egy tisztességes mikrofonbemenettel fejleszti a streaming, podcasting vagy felvételkészítési beállításait, miközben egyidejűleg egyszerű, szuperkényelmes vezérlést biztosít az ujjbegyeihez.

Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned