Távsegítség
Kosár
Fiókom
Brother HL-L5210DW Wireless Lézernyomtató
Brother HL-L5210DW Wireless Lézernyomtató
Brother HL-L5210DW Wireless Lézernyomtató
Termék adatai

Brother HL-L5210DW Wireless Lézernyomtató

Cikkszám: HLL5210DWRE1
Lézer, 48lap/perc, 1200x1200dpi, A4, USB, LAN, Duplex, Patronok/tonerek:TN3600; TN3600XL; TN3600XXL, WiFi, WiFi Direct
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
147 379 Ft
Instock
db

Üzleti célra tervezett, vezeték nélküli nyomtató, amely professzionális teljesítményt nyújt nagy sebességű, kiváló minőségű nyomtatással, így vállalkozása mindig számíthat rá. A HL-L5210DW esetében sszámos csatlakozási lehetőség közül választhat, valamint a papírbemenet rugalmasságát a vállalkozása nyomtatási igényeihez igazíthatja.

  • Kompatibilis a Brother és a 3rd Party megoldásokkal, mint például a Kofax, YSoft és további gyártók termékével
  • Üzemeltetésre ajánlott

Biztonságos kialakítás

A Brothernél a nyomtatás biztonságát helyezzük előtérbe. Háromlépcsős biztonságot használunk hálózat, eszköz és dokumentum szinten, számos kimagasló funkcióval, ami azt jelenti, hogy az adatokat csak azok láthatják, akiknek jogosultságuk van hozzá.

A HL-L5210DW külső biztonsági tanúsítvánnyal ellenőrzött üzleti szintű biztonságot nyújt, és további nyugalmat kínál, hogy dokumentumai biztonságban maradjanak.

Sokféle megoldással felszerelve

Automatizálja a munkafolyamatokat, javítsa az üzleti lépéseket és a biztonságot a nyomtatáskezelési megoldásokkal.

A Brother dokumentumkezelési, biztonsági és munkafolyamat-megoldások csomagját kínálja, amelyek az eszközökhöz is hozzáadhatók. Ezek további professzionális funkciókat biztosítanak az üzleti folyamatok javításához.

Tegye egyszerűvé a nyomtatást a Brother MPS segítségével

A Managed Print Services (MPS) szolgáltatások támogatják, hogy a legjobbat hozza ki eszközeiből. Ezért minden nyomtatót az Ön igényeinek szem előtt tartásával terveztünk.

Bármi is legyen a nyomtatási igénye, mi az Ön oldalán állunk, hogy megtaláljuk azt a megoldást, amely leegyszerűsíti a nyomtatással kapcsolatos adminisztrációt, időt takarít meg, csökkenti a költségeket, és segít a produktivitás megőrzésben, a következőkkel:

  • Nincs hosszú távú kötelezettségvállalás
  • Hatékony megoldások a munkafolyamatok felgyorsítása érdekében
  • Gyors támogatás
  • A kiürült kellékek újrahasznosítása

Alapos tervezés

Garantáltan minőségi nyomtatást biztosít időről-időre. Nagy sebességű, prémium minőségű nyomtatásának és robusztus kialakításának köszönhetően biztos lehet benne, hogy készüléke továbbra is a legmagasabb színvonalon fog teljesíteni – így Ön és vállalkozása a legjobb eredményt nyújtja, időről időre.

Optimális hatékonyság

Úgy tervezték, hogy illeszkedjen bármilyen irodahelyiségbe, és megfeleljen az Ön speciális nyomtatási és szkennelési igényeinek. A HL-L5210DW üzleti környezetbe ajánlott lézernyomtató. Opcionális papírtálcák egyszerű hozzáadásával a papírkapacitás növelhető az optimális hatékonyság érdekében.


Kategória: Lézer
Gyártó: Brother
LAN: Igen
Sebesség: 48 lap/perc
Papírformátum: A4
Duplex: Igen
Wifi: Igen
Toner, patron: TN3600; TN3600XL; TN3600XXL
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned
Kompatibilis patron/toner